2777
2789
عنوان

بیاین ی جمله واسه هوای ابری بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درباره خودم میتونم بگم:/ -من آسمان ِ پر از ابرهای دلگیرم اگر تو دلخوری از من، من از خودم س ...

، تو ک خودت باشی... تورا دوست خواهد داشت انکه حتی اسمانش ابریست..... اینو الان خودم سرودم برو حالشو ببر😂

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
من عااااشق هوای ابری شمالم دم غروب بشینم ور بخاری خونه بابام و ی کاسه اش رشته ی مامان پز بخورم و با ...

پدر من شمال تو روستاشون خونه ساخته

عاشق اینم سرد باشه بارون ریز ریز بباره بشینم رو بالکن چای بخورم و ب کوه و جنگل روبروش نگاه کنم

اینقد این حالو دوست دارم ک دخترمم عاشقش شده میگه عید بشه بریم شمال رو بالکن چایی بخوریم درختارو ببینیم😍

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
میباری یا ببارد چشمانم...

اوه اوه خطری شد.. تهدید نکن خواهر میبارد حتما نباردم من میبارونمش 😂😘

پدر من شمال تو روستاشون خونه ساخته عاشق اینم سرد باشه بارون ریز ریز بباره بشینم رو بالکن چای بخورم ...

من سالهاست که پاییز و زمستون شمال رو ندیدم متاسفانه یک سالم هست کلا شمال نرفتم قبلشم بهار میرفتم اکثرا

امسال خیلی دلتنگ شهر و استانمم اگه بچه کوچیک نداشتم همین فردا بلیط میگرفتم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اوه اوه خطری شد.. تهدید نکن خواهر میبارد حتما نباردم من میبارونمش 😂😘

دلم گرفته خواهر

از ابری که بگیره و نباره بدم میاد نگاش کنم دلم میگیره

ابر باید بباره و خالی شه مثل دل آدما

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
من سالهاست که پاییز و زمستون شمال رو ندیدم متاسفانه یک سالم هست کلا شمال نرفتم قبلشم بهار میرفتم اکث ...

توی رامسر ماه پیش یجوری بارونمون گرفتا به فنا رفتیم😂😂😂

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
دلم گرفته خواهر از ابری که بگیره و نباره بدم میاد نگاش کنم دلم میگیره ابر باید بباره و خالی شه مثل ...

تو ک بباری خالی میشوی از من... باران  را بگذار ببارد.... حال دلت با من... اینم سرودم برای حال شما ببینید چ استاتر باحالیم حالشو ببرین اصن😂

تو ک بباری خالی میشوی از من... باران  را بگذار ببارد.... حال دلت با من... اینم سرودم برای حال ش ...

قدم اول با تو تمام گام های بعدیش با من...