2777
2789
عنوان

بیاین ی جمله واسه هوای ابری بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 42 پست
حالا هی دلمونو اب کنین😢😂😂

قربون دلت

ما مهمون بودیم تو چادر خوابیده بودیم نصف شب ساعت سه پاشدیم دیدیم تو آب شنا میکنیم😂😂😂

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم ک میزنی مرا یاد کن... یاد کردن تو مرا هم قدم میسازد

دلتنگی آدم را به خیابان میکشد

دلتنگم!

ومردم نمی فهمند

قدم زدن-گاهی-

از گریه کردن غم انگیزتر است...

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
دلتنگی آدم را به خیابان میکشد دلتنگم! ومردم نمی فهمند قدم زدن-گاهی- از گریه کردن غم انگیزتر است. ...

دلتنگیت ک ب سراغم امد... ب عکست پناه بردم... دراغوشش ک گرفتم.... بخودم گفتم دیوانه عکس ها ک پناه نمیشوند

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
وای هوای ابری تو خونه حس خفگی بهم دست میده دلم میخواد برم بیرون اذیت میشم از تاریکیش

جدی خخخ من برعکسم 

من عااااشق هوای ابری شمالم دم غروب بشینم ور بخاری خونه بابام و ی کاسه اش رشته ی مامان پز بخورم و با ...

خب من الان حسودیم شد که شمال خونه نداریم😑👊🏻💔

چه حسه بدیه که تاحالا اینایی که گفتیو تجربه نکردم😭

دلتنگیت ک ب سراغم امد... ب عکست پناه بردم... دراغوشش ک گرفتم.... بخودم گفتم دیوانه عکس ها ک پناه نمی ...

وقتی دنیایم مقیاس عجیبی یافت

فهمیدم که عاشق شده ام

و الان سالهاست در عکس سه در چهار تو زندگی میکنم

وقتی دنیایم مقیاس عجیبی یافت فهمیدم که عاشق شده ام و الان سالهاست در عکس سه در چهار تو زندگی میکنم

هرچقدر خودت را درازکنی... از دوست داشتنت کوتاه نمی ایم

هرچقدر خودت را درازکنی... از دوست داشتنت کوتاه نمی ایم

دوست داشتن جمله کوتاهیست اما درونش پر است ازجمله های  نگفته

دوست داشتن جمله کوتاهیست اما درونش پر است ازجمله های  نگفته

ماه منی مهرمن... مهرمنی ماه من... از تو مصور شود گلشن احساس من 

ماه منی مهرمن... مهرمنی ماه من... از تو مصور شود گلشن احساس من 

هیچی سختتر از این نیست

که منطقی فکر کنی

وقتی که احساسات دارن خفه ات میکنند

هیچی سختتر از این نیست که منطقی فکر کنی وقتی که احساسات دارن خفه ات میکنند

طناب دار عشق برگردنم رد انداخته. بگمانم وقت مرگ نزدیک است