2777
2789

خانوما به نظرتون با بچه کوچیک درس خوندن خوبه (ادامه تحصیل) یا کار کردن و کلاس رفتن

واقعا نمیتونم بیکار بمونم

احساس پوچی بهم دست میده و فکر میکنم واقعا آدم بی ارزشی هستم

به نظرتون کدومش مفیدتره؟

میخوام شروع کنم ولی نمیدونم با بچه کوچیک کدومش بهتره و میتونم راحت پیگیرش باشم

.

دوست ندارم بعدا که نینیم بزرگ شد بگم بخاطرش نتونستم کاری برای خودم بکنم

از طرفی هم باید چیزی رو انتخاب کنم که بتونم به نینیم هم برسم

اینم بگم که کسی نیست که از نینی مراقبت کنه و فقط خودمم 😐

حالا چیکار کنم؟

شما چیکار کردید؟

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

کار اولویت داره به درس  

ولی من به شخصه برام تربیت بچه ام و کلا بچه ام اولویته تا بقیه چیزا 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دقیقن منم تواین مرحلم نمیدونم کرونا بره اول انشالا

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم اگه نیاز مالی نداری درس خوبه 

ولی اگه وضع مالی متوسطی داری کار خوبه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

جفتش خیلی سخته برات..مخصوصا میگی کسی نیس کمکت کنه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

پس چه جوری میخوای بری سر کار بچت که نمیتونی ببری

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
کار اولویت داره به درس   ولی من به شخصه برام تربیت بچه ام و کلا بچه ام اولویته تا بقیه چیزا&nb ...

منم تربیت بچم مهمه اما حال خودمم باید خوب باشه

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️
دقیقن منم تواین مرحلم نمیدونم کرونا بره اول انشالا

نینی داری؟

ب نظرم اگه نیاز مالی نداری درس خوبه  ولی اگه وضع مالی متوسطی داری کار خوبه

نیاز مالی ندارم اما وقتی به این فکر میکنم که خودم کار کتم استقلال داشته باشم، حس خوبی میده

اما نمیدونم میتونم با بچه کوچیک کار کنم یا نه 🥺