2777
2789
عنوان

به نظرتون با بچه کوچیک درس خوبه یا کار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 41 پست
اکثر خانومایی که بچه کوچیک دارن همین حس رو دارن(مثل من)،بخاطر همینه بیشتر خانوما بعد از زایمان افسرد ...

منم افسردگی داشتم و یه بخشیش دقیقا همین موضوع بود

اما الان نمیخوام این افسردگی باعث بشه زندگی رو برای خونوادم تیره و تار کنم، و میخوام یه کاری بکنم تا حالم خوب بشه

خیلی بده یوقت هایی انقدر حس بدی دارم که نمیتونم کاری بکنم و نگاه های شیطون پسرم که میا با من بازی کن 🥺

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرکار میرفتم با ده سال سابقه خوب بچه دارشدم نرفتم سرکار وقتی بچه یکسالش شد ادامه تحصیل دادم و ارشدمو ...

موفق باشی عزیزم

میتونم بپرسم چه رشته ای؟

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

چون کسی نیست بچتو نگه داره، درس بخون که فعلا مجازیه، زبان بخون خودآموز یا هر کار خود آموز دیگه ای

با این کار ذهنت درگیر میشه لااقل و یه قدم رو به جلو برداشتی تا بچت بزرگ شه

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد
میخواستم یرم دنبال درس و کار و.... ولی کی بچمو نگه داره ؟ اینجا هم‌مهدها خوب نیستن .‌

درسته ما مادر هستیم، اما مادر اگه کلا تو خونه بمونه و کاری برای خودش انجام نده چطور میخواد با انرژی بالایی بچشو تربیت کنه، آدم مادر هم باشه باید تو یه زمینه آگاهیش بره بالا که ذهنش فعال باشه، حالا کار کردن باشه یا درس خوندن

کارگردانی انیمیشن

موفق باشی، منم داشتم برا ارشد تصویرسازی میخوندم که نینی اومد و نشد

خب بچمو کی نگه داره اونوقت ؟ 

خب این تاپیکو زدم برا همین سوالی که پرسیدی دیگه، منم کسی رو ندارم پسرمو نگه داره، میخوام ببینم چکاری میتونم انجام بدم

خب این تاپیکو زدم برا همین سوالی که پرسیدی دیگه، منم کسی رو ندارم پسرمو نگه داره، میخوام ببینم چکاری ...

واقعا منم میدونم . نمیتونمم به مهد یا پرستار اعتماد کنم 

فامیلا میزارن پیش مادر یا مادرشوهرشون میرن سرکار .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
منم افسردگی داشتم و یه بخشیش دقیقا همین موضوع بود اما الان نمیخوام این افسردگی باعث بشه زندگی رو ب ...

به نظرم از یه کار خونگی شروع کنی بهتره..چون دست تنها هم هستی 

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
واقعا منم میدونم . نمیتونمم به مهد یا پرستار اعتماد کنم  فامیلا میزارن پیش مادر یا مادرشوهر ...

اره منم یجورایی مثل تو هستم، خودمم و خودم