2777
2789
عنوان

صمیمی ترین دوستم می خواد خودکشی کنه 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی باباش ....

ای خدا دوست دارم هرچی فوش هست به بابای عوضی اش بدم به دوستت بگو به پسره بگه یا وسط بله برون بگه من راضی به ازدواج با شما نیستم شاید کتک بخوره و هرچی ولی باز از زندگی با اون مردک بوق بهتره 

من یک enfp ام  کاربری چهارممه  زبان انگلیسی هر کسی سوال داشت بپرسه جواب میدم
الان منی که 16 ازدواج نکرم و رفتم دانشگاه و سرکار رفتم خیلی پیرتر و شکسته تر شدم

این دلیل بر این نمیشه که تجربه تلختو

به همه تحمیل کنی

خیلیاام دانشگاه و سرکارم رفتن خیلیم خوشبختو شادن

شمااام یکی عین پدر این دختر

هیچ فرقی ندارین

این همه بدون اجبار ازدواج کردن و بازم خوشبخت نیستن. 

ساکت باش فقط اینقدر داری بی منطق و چرت حرف میزنی ارزش بحث نداری🤐🤐🤐🤯🤯🤯🤯

جلوم بودی واقعا میزدمت

به خود پسره بگه خب عقد باطله اینجوری

سلام از عکس پروفایل ات فک کنم سویفتی دو اتیشه باشی

سلام از عکس پروفایل ات فک کنم سویفتی دو اتیشه باشی

دقیقا😂🧡

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
دقیقا😂🧡

منم سویفتی ام❣🥰

این البوم رد ورژن واقعا ترکوند مخصوصا اهنگ all too well ورژن ده دیقه ایش این موزیک ویدیو اخریشم محشر بود

به نام خدا   سلام عزیزم  اگه میخوای به موفقیت در هر زمینه ای چه پول و ثروت ،چه داشتن روابط خوب و عالی، چه سلامتی ،چه اعتماد به نفس و عزت نفس  برسی و مشکلاتت رو هرچی که هست حل کنی ،بدون قضاوت و مقاومت و بهانه جویی، برو سایت عباس منش دات  کام  عضویت دراین سایت هیچ هزینه ای نداره ،در ضمن شما حتی بدون عضویت هم میتونی از این سایت بینظیر استفاده کنی،این یک پست تبلیغاتی  برای این سایت نیست، من فردی مستقل هستم که فقط اومدم  اینجا  به شما راه حل مشکلاتت رو نشون بدم و شما رو به سمت خوشبختی هدایت کنم. بدون اتلاف وقت و بهانه جویی و تنبلی و مقاومت  این سایت رو برو
آدرس سایت    https://abasmanesh.com/fa/