2777
2789
عنوان

صمیمی ترین دوستم می خواد خودکشی کنه 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمدونم واقعا چی بگم 

متاسفم 😓😓

از نظر من اینا طلبه نیستن

مذهبی های واقعی این شکلی نیستن اینا اداشو در میارن

کجای دین گفته پدر میتونه دخترشو زوری شوهر بده؟ 

و......

شاید اگه منم جای دوستت بودم همچین حالی داشتم

چون به شدت متنفرم یکی دیگه برام تصمیم بگیره 

دوستان راهنمایی لازم رو کردن

ب دوستتم بگو انق بی سر و زبون نباشه زمونه عوض شده دیگه

انقدر سلیطه بازی در بیاره خواستگاره بره پشت سرشم نگاه نکنه مرتیکه ی اوسکول

سلام (-:

بهش بگو مثل یه آدم بالغ شجاع و منطقی برخورد کنه بره با باباش صحبت کنه بگه الان نمیخوام ازدواج کنم میخوام درس بخونم و سر کار برم بعد ازدواج کنم . طرز فکر این آدم رو دوست ندارم. درسته که اختیار مت با شماست و میدونم بد من رو نمیخواین ولی ازدواج بدون رضایت هم باطله. نمیتونم یه عمر با آدمی زندگی کنم که عقایدش با من فرق داره. مخصوصا که الان هم تو سن مناسب نیستم.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

کاش پایین کامنتا یه علامت دیسلایک هم بود. میشد به بعضیا دیسلایک داد

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
نه فرار می کنه و نه خودکشی. ازدواج می کنه و خوشبخت میشه

نه فرار می کنه و نه خودکشی،  ازدواج می کنه و چند تا بچه میاره و زود هم پیر و شکسته می شه و همه اعصاب خوردیش سر بچه هاش خالی می کنه و اونها هم به خاطر اخلاق بد مادر تو بچگی ازدواج می کنند!!!  و این چرخه ادامه داره تا گند بزنه به نسل های بعدی!!!

😕😕بابا چیکار ب طلبه های بدبخت دارین دوست دارین خرابشون کنین ...من طرفدار نیستم ولی خدایی اطرافم چند مورد بودن که چقدرم خانماشون دوست دارن ..😁یکیشونم آشپزی میکنه و ظرف میشوره برا خانمش ..😐😐عشقم عزیزم از دهنش نمیوفته ...بعدشوهر من وقتی میخاد صدام کنه میگه هوی با توام 😐😐😐😐

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
نه فرار می کنه و نه خودکشی،  ازدواج می کنه و چند تا بچه میاره و زود هم پیر و شکسته می شه و همه ...

الان منی که 16 ازدواج نکرم و رفتم دانشگاه و سرکار رفتم خیلی پیرتر و شکسته تر شدم

نمدونم واقعا چی بگم  متاسفم 😓😓 از نظر من اینا طلبه نیستن مذهبی های واقعی این شکلی نی ...

دقیقا⁦🤦🏼‍♀️⁩

حتی روایت داریم که دختری اومد پیش پیامبر و گفت پدرش بی خبر اونو به عقد پسر عموش درآورده.پیامبر فرمود اگه دوستش نداری میتونی بری زن هرکس که دلت میخواد بشی( یعنی اون صیغه جاری شده از نظر پیامبر ارزش نداشت)

منی که زیاد مذهبی نیستم و مطالعات تخصصی زیادی هم نداشتم اینو می‌دونم.چه جوری یه طلبه نادیده گرفتدش خدا می‌دونه 🤐

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻