2777
2789

مامان بابام رفتن خرید تا شب هم نمیان ، من موندم خونه که خیر سرم درس بخونم ، دوستم دو ساعت پیش بهم زنگ زد یک ساعت گریه کرد ، گفت ۲۰ روز پیش برام یه خواستگار اومده ( اینم بگم بابای دوستم طلبه هستش البته با احترام به تمامی طلبه های عزیز و منطقی ، طرز فکر باباش اینه که دختر باید زود عروسی کنه و فقط باید بچه بزرگ کنه ) گفت خواستگار هم طلبه هستش و تو دو جلسه ای که با هم حرف زدیم تمام حرفش این بوده که من دوست ندارم زنم شاغل باشه و خییییلی بچه دوست دارم ، دوست ندارم توی گوشی زنم شماره نامحرم سیو باشه و روی گوشی پسورد بزاره و هنوز هیچی نشده گفته من دوست دارم با مامان بابام زندگی کنیم ( البته وضع مالیش خوبه ) گفت دو شب پیش باباش به بابام زنگ زده گفته پس قرار بله برون چی شد ، بابامم می خواسته قرار تعیین کنه که مامانم نذاشت و گفت این هنوز بچه اس ( دوستم ۱۶ سالشه ) و اصلا از پسره خوشش نیومده و ....... 

شروع کردن به دعوا و بابام آخرش گفت به تو ربطی نداره اختیار دختر دست باباشه ، دوستم دختر خیلی خوب و درس خونیه به تمام حرف های باباش هم تا الان اهمیت نداده ولی الان قضیه جدی شده ، گفت من از اون متنفرم ، نمی خواهم ریختش رو ببینم و ......... 

گفت یا خودمو می کشم یا از خونه فرار می کنم ، منم ۹۰ درصد اطمینان دارم که یکی از این کار ها رو حتما می کنه چون حالش خیلی بد بوووود 😭😭😭😭😭😭 

منم نمی دونم چکار کنم ، مامانش ناراحتی قلبی داره.

قانون اساسی هر کشوری هر ۱۹ سال یک‌بار باید عوض و بازنویسی شود چون هیچ نسلی حق ندارد و نباید برای نسل های بعدی تعیین تکلیف کند. توماس جفرسون

اورژانس اجتماعی ۱۲۳ 

از نظر قانونی هم یه راه هایی هست

از نظر شرعی عقدی که به زور انجام بگیره باطله😐این چه جور  طلبه ایه که اینو نمیدونه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فرار می کنه و نه خودکشی. ازدواج می کنه و خوشبخت میشه

چه خوشبختی اونم بااین همه سخت گیری

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

وا چه جور طلبه ای که نمیدونه باید دختر راضی باشه 

خوبه سر عقد از دختر میپرسن که راضی هستی 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
نه فرار می کنه و نه خودکشی. ازدواج می کنه و خوشبخت میشه

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

قانون اساسی هر کشوری هر ۱۹ سال یک‌بار باید عوض و بازنویسی شود چون هیچ نسلی حق ندارد و نباید برای نسل های بعدی تعیین تکلیف کند. توماس جفرسون