2777
2789
عنوان

چاقی صورت و بدن

180 بازدید | 6 پست

سلام دوستان عزیز امیدوارم حال دلتون عالی باشه ی سوالی داشتم کمکم کنید خوشحال میشم 

خیلی دوست دارم افزایش وزن بگیرم هم اندامم پر شده و هم صورتم اصلا هم از چیزای کپسول و پودر چاقی اینا  مصرف نکردم ب خاطر عوارضش ترسیدم .شما کسی رو تو اقوام میشناسید  یا خودتون همچین مشکلی برای چاق شدن  داشته باشید ک ی محصول مورد اطمینان و خوب و سالم رو مصرف کرده باشید یا حالا هر چیزی ک چاق می‌کنه پاسخ بدید راهنمایی کنید ممنون میشم ❤️🙏❤️

من خودم این مشکل دارم ی دکتر طب رفتم گفت که طبعت صفراویه واسه همین چاق نمیشی بهم قرص صفرا بر داده مصرف کنم فعلا ولی تو شاید مثل من نباشی اگه میتونی ی طب اسلامی برو داروی گیاهی بهتراز شیمیایی هستش

با خدا باش پادشاهی کن 😊😊

من سویق چاق کننده رو پیشنهاد میدم هم سالم هم هیچ عوارضی نداره 

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم این مشکل دارم ی دکتر طب رفتم گفت که طبعت صفراویه واسه همین چاق نمیشی بهم قرص صفرا بر داده مص ...

خب حالا قرص مخصوص طبعتون رو مصرف کردید چ تاثیری روتون گذاشته آیا تو روند چاقی تاثیری داشته یا نه

خب حالا قرص مخصوص طبعتون رو مصرف کردید چ تاثیری روتون گذاشته آیا تو روند چاقی تاثیری داشته یا نه

من ماه دومه دارم میخورم رفتم دوباره پیش دکتر گفت حالا حالا باید بخوری داروی گیاهی تاثیر زیادی داره اما زمان بر هستش و باید شاید چند ماه بیشتر مصرف کنی تا تاثیر بذاره ولی ی قرص که برای رفع استرس میخورم تاثیر داشته و استرسم کم شده و خودم فکر میکنم که چاقتر شدم ولی وزن نگرفتم

با خدا باش پادشاهی کن 😊😊