2777
2789
عنوان

وای بیاین:|

796 بازدید | 14 پست

سلام منو نامزدم مدتیه از هم سرد شدیم و خیلی دور!نزدیک عروسیمونه کلی اختلاف داریم باهم...مثلا امروز قرار بود بریم ارایشگاه عروسی و من پول بدم رزرو کنیم واسه شب عروسی بهش زنگ زدم میگه حوصله ندارم یه روز دیگه میریم!!!منم باهاش دعوام شد و گفتم منم حوصله ندارم دیگه بهم زنگ نزن پیامم نده گفت باشه😐الان نمیدونم‌چیکارکنم واقعا...میدونم تقصیر مامانشه که میگه زیاد دنبالش نرو چون به خودمم گفت که چخبرتونه همش این راهو واسه یه خرید کوچیک میرید و میاین!چون خونه هامون نزدیک نیس و میشه گفت بیست دقیقه راهه!ولی به اون چه ربطی داره اخع...خواهرانه کمکم کنین😔دیگه بریدم از دستش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش پیام نده زنگم نزن بزار خودش بده  دیدی تا روز عروسی نه زنگ زد نه پیامداد بهتر معلوم میشه چه ...

واسش فرقی نداره دیروز که قهر بودیم یه زنگ به من نزد پیامو میده ولی خیلی فقط سلام احوال منم بدتر از خودش

طلاق بگیر اگه میبینی خیلی باهات سازگار نیست خودتو بدبخت نکن بعدا کاسه ی چه کنم چه کنم دست بگیری  ...

سازگاره نمیدونم چه بدبختیی سرمون اومده همش دعوا میکنیم اونم سر مامانش.

سازگاره نمیدونم چه بدبختیی سرمون اومده همش دعوا میکنیم اونم سر مامانش.

خب من منظورم از سازگاری همینه 

وقتی همش دعوا دارین کجا با هم سازگارین؟مثل منو همسرم البته ما تو این چند روز اینطوری شدیم 

خب من منظورم از سازگاری همینه  وقتی همش دعوا دارین کجا با هم سازگارین؟مثل منو همسرم البته ما ت ...

خب ماهم چندوقته اینجوری شدیم قبلا خیلی خوب بودیم الان دیگ حس میکنم اون دوست داشتن بینمون نیست شایدم هست و من نمیبینم

واسش فرقی نداره دیروز که قهر بودیم یه زنگ به من نزد پیامو میده ولی خیلی فقط سلام احوال منم بدتر از خ ...

ببین منو این مردا توی زندگی مشترک پدرتو درمیارن اگه فکر میکنی همش اینجوریه طلاق بگیر

زندگی با سختیاش قشنگه