بچه ها من این دکتر زنانی که میرم کارش خوبه ولی هر دفعه میرم خیلی برای بارداری بهم فشار میاره و حرف میزنه هر دفعه میرم اعصابم خورد میشه الان نمیخوام باردار شم تا یکی دو سال دیگه انشالله،ولی این قدر بهم استرس وارد میکنه ،اعصابمو میریزه بهم😓میخوام دکترمو عوض کنم
برو رو اقدام چون نازایی تو ایران 70 درصد زیاد شده.
بخاطر خودت گفته
روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیدهای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بیعیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
اینم همینطوره خیلی استرس میده من یه بار یه کیست توی تخمدانم داشتم،هی میگفت باید زود بچه دار شی،بعدشم ...
خواهر من مجرده 22 سالش که بود پیش همین دکتری که من میرفتم میرفت واسه درمان کیست. اونم جای اینکه کیستو درمان کنه هربار به خواهرم میگفت ازدواج کن. باید ازدواج کنی تا کیستت خوب شه. یا میگفت هرچی دیرتر ازدواج کنی واسه بچه دار شدن به مشکل میخوری. خواهر منم اصلا تو حال و هوای ازدواج نبود. دیگه پیش دکتره نرفت. شما هم عوض کن دکترتو. بعضی دکترا میان حال جسمی رو خوب کنن بدتر حال روحیتم بهم میریزن
کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟ خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به فرض که خدای نکرده نازایی بیاری مس اون احمق چکارست ؟
سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .
کدوم شهری؟ حالا برعکس دکتر من میگفت نترس هیچی نمیشه وقتی حالت خوبه پریودات خوبه
الانم ک باردارم اینقدررر ارامش میده اروم و با حوصله حرف میزنه جوون هم هست ادم حس خوب میگیره من با پزشک زنان مسن ارتباط نمیگیرم روم نمیشه با جوون راحتترم
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰