2777
2789
عنوان

خیانت بابام به مامانم

518 بازدید | 44 پست

مامانم خیلی زن خوبیه، از جون و دل میزاره برامون

جوونیش داره به خاطر ما هدر میره 

تو این سن کمش ۳ تا بچه داره

همش تو آشپز خونه هس ، توی هفته شاید فقد یکی دوبار بره بیرون

دلم براش خیلی میسوزه 

۲ تا دختر آورد خیلی دوست داشت یه پسرم داشته باشه که که از هر دو داشته باشه 

یه پسر کوچیک آورده که الان دلخوشیشه

از خیلی وقت پیش متوجه خیانت بابام بودم 

حتی یه بار مدرک رو نشون بابام دادم ( جوری مدرک رو جلوی دستش گذاشتم که نفهمید من فهمیدم)

هر وقت مامانم در مورد اینکه چرا خیانت می‌کنی صحبت میکنه کتک میخوره و بابام تحدید به طلاقش می‌کنه

فوش بع مامان بابای مادرم میده 

کلا یه وضعیه

بابام وضعش خوبه و برامون چیزی کم نمیزاره

ولی چرا اینطوری به مامانم ظلم میکنه؟

ادامه داره..ازتون راهنمایی میخام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مادرت اونقدر ک مادر خوبیه همسر خوبی نیست

به هر حال مردها ی توقعاتی از زناشون دارن که متفاوت با اون چیزی هست که بچه ها از ماماناشون دارن،قطعا اون زنی ک بابات باهاشه فقط دلبری کردن رو بیشتر بلده شاید هیچی از خونه داری ندونه ولی اونقدر هنر داشته ک چشم وگوش باباتو پر کرده کاری ک مامانت نتونسته بکنه

مشکل همینه ک نبایدوقت وعمرشوتواشپزخونه بذاره ب خودش برسه ب شوهرش توجه کنه خواسته های شوهرشوبراورده کنه 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

لعنت ب آدم خیانت کار😔

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

عزیزم میدونم میخوای راهی پیدا کنی

اما حقیقتش کاری ازت برنمیاد

مامانت بی زبون و مظلومه...اگه نبود خودش تا الان یه کاری کرده بود

بایاتم دیگه با هیچ ندرک و تهدیدی نمیشه جلوشو گرفت.چون تهدید مالِ موقعیه که زن نمیدونه قضیه رو

ولی الان مامانت میدونه خیانتشو ولی بابات دیگه وقیح شده و تکرار میکنه

بزرگترین درد و رنج،درد و رنجِ تبدیل نشدن به جیزی است که توانایی اش را داشتیم

عزیزم شما تو سنی نیستی و نباید تو روابط پدر و مادرت  دخالت کنی فقط حتما یبار با مامانت مشاوره برو 

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 

هی... 

چه میشه کرد...

وضع مالی ک خوب میشه همین میشه

پدرمنم دقیقا مثل پدرشما بود شرایطشو و زن گرفت...

الان جو هوسه‌. راهش اینه یه کسی ک بزرگتره و حرف شنوی داره ازش بگید باهاش صحبت کنه. شاید پدرتون برگشت از راهش... اگه برنگشت دیگه تمومه

......🐰 نوعروس
شاید مادرت اونقدر ک مادر خوبیه همسر خوبی نیست به هر حال مردها ی توقعاتی از زناشون دارن که متفاوت با ...

آفرین.

مادر منم زن خوبی هست. مادر خوبیه

اما همسر خوبی نبود.

واسه بابام کم میذاشت. اصلا بخودش نمیرسید

اما نامادریم الان خوب گوش بابامو بریده

......🐰 نوعروس