2777
2789
اینجو میگن چرا تبعیض جنسیتی.......ولی اسی گفت دوس دارم بچم دختر باشه همه کلی دعا کردن و هیچکس نگفت م ...

نه عزیزم ببین گاردی که خیلیا به پسردوستا میگیرن به خاطر اینه که خیلیا پسر دوست ندارن اما به خاطر جو جامعه سنتی دنبال پسردار شدنن

مثلا اگه پسر داشته باشن افتخار میکنن! یا میگن فلانی که دختر داره به ما حسودی میکنه!

یا مرد رو موجود برتر میدونن برای همین دوست دارن پسر بشه که موجود برتر رو متولد کنن!!

یا فکر میکنن اگه پسر نداشته باشن نسل بدردنخور شوهرشون منقرض میشه!!!!!(انگار ببر بنگال یا پلنگ مازندراننن!)

یه سری خانومها به خاطر آسیبها و اذیتهایی که بهشون وارد شده ناخودآگاه از جنسیتشون متنفر شدن ، مثلا کودکی بدی داشتن، محبت پدر و مادر ندیدن یا حتی محبت شوهر ندیدن، برای همین پسر میخوان اون کمبود رو جبران کنه!

همین جا چند نفر پسردار به اسی گفتن مگه میشه دختر دوست داشته باشی! حتما دروغ میگی!

ولی برعکس، بیشتر کسایی که دختر دوست دارن معمولا به خاطر وجود خود دختره!

نه این دلایل سنتی به خاطر افکار پوسیده و قدیمی!

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

اسی فقط اینو بهت بگم من عاشق دخترم  از بچه اولم دوست داشتم دختر داشته باشم  ولی الان چها ...

خدا گل پسراتو حفظ کنه منم سه تا پسر دارم به من میگن چهارمی بیار صد درصد دختره ولی من میگم دیگه بسه فکر می‌کنم چهارمی هم پسر میشه دیگه خدا برای ماها پسر خواسته حتماً مصلحتی بوده ولی خب پسر داشتن خیلی سخته خونه همش سر و صدا و شلوغ پلوغه😌

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا گل پسراتو حفظ کنه منم سه تا پسر دارم به من میگن چهارمی بیار صد درصد دختره ولی من میگم دیگه بسه ف ...

قربونت😘 

همچنین گل پسرهای شمارو❣️

اونکه بعله شلووووغ😂😂😂 

من به دوستام میگم در شبانه روز ۲۳ساعت جنگ جهانی و یکساعت صلح همگانی داریم😅😅😂😂😂😂😂 

ولی اونم شیرینه 

خداروشکر که سالمن! ان شالله صالح و عاقبت بخیر هم باشن و باعث افتخار دین و دنیامون باشن 🤲🤲🤲

خدا
اونکه بعله شلووووغ😂😂😂  من به دوستام میگم در شبانه روز ۲۳ساعت جنگ جهانی و یکساعت صلح همگانی ...

اووف یه لحظه بند نمیشن همش در حال دعوا و سر و صدا فقط شبها موقع  خواب خونه ساکته دلم برای همسایه‌ها میسوزه 😅 ممنون عزیزم خیلی دعای قشنگی بود 😍

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
قفل نمیشه هرکاری میکنم توروخدا کمک کن اگ بلدی

عزیزم بالای صفحه گوشه سمت چپ که عکس خودت هست، برو روش، برو قسمت نی نی سایت من، بعد برو رو قسمت پست جدید در تاپیکهایی که ایجاد کردم، اونجا تاپیکهات میاد، قفل کردن رو بزن.

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

نه عزیزم ببین گاردی که خیلیا به پسردوستا میگیرن به خاطر اینه که خیلیا پسر دوست ندارن اما به خاطر جو ...

چقدر خوب توضیح دادی دمت گرم من همه اینایی که میگی رو میدونم ولی نمیتونسم واسه کسی توضیح بدم آفرین😍👏

شیطونه میگم بیام دنبالت خودم ببرمت سونو 😂 از دیروز تا حالا منتظرم بری سونو 

دیروز رفتم دکتر اومد جلوی درب بگه مطمنی نمیخوای بدونی اومدم بیرون همسرم رفت بپرسه گفتم ارواح خاک اقات اونم نرفت همسرم معتقدتر از خیلی مردهاست واسه آرامش من اصلا نظری نمیده بنده خدا میگه هر چیزی در ید قدرت خداست وشاکره

ای ننه خوشبحالت من آرزومه سه تا پسر داشته باشم 😍😍😍توروخدا سقطش نکن به این فک کن پیز بشی سه تا مرد ...

جوک گفتی. فک کن زن بگیرن اونا میزارن بیان پیشت؟ 

دوره زمونه عوض شده والا پسرا شوهر میکنن.  عروس اخه میزاره شوهرش حواسش به مادرش باشه؟

راضی ام به رضای تو خدای مهربان من
منم ۴تا پسر دارم. ولی دوبار زایمان کردم. گفتم شاید شما هم مثل من باشید😄 خدا حفظشون کنه

آخی ماشالله دوقلوان😅😅😍😍😍 

خدا کمکتون کنه دوقلو پسر دیگه خیلی زلزله ان لابد 😅😅

خداحفظشون کنه❤️❤️

خدا