yfcvhh مدیر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 1178 عنوان کنار نیومدن با جنسیت جنین | مشاهده متن کامل بحث + 82045 بازدید | 808 پست توروخدا راه حل منطقی بدین هفته 31هستم با جنسیت اصلا ارتباط نمیگیرم 😔😔 1400/08/25 | 00:47 23 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrajanam عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 2600 اسی انشالله همین بشه ک دلت میخواد ولی نمیدونم حکمت خدا چیه ب یکی دوسه تا پسر میده ب یکی دوسه تا دختر ب یکی اصلا نمیده منم اولیم دختر بود خیلی دوست داشتم از هر دونوع داشته باشم ولی خدا نخواست با این حال الان ک تکون میخوره خیلی دوسش دارم
ایواز عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 5604 اسی منم دو تا دختر دارم خیلی آرزو دارم یه پسر هم داشته باشم دقیقا منو تو برعکس همیم😊همیشه به شوهرم ... پ منم ی چیزی بت بگم سکته کنی😂مامانم ۲تادختر داشت سومی رو به امید پسر باردار شد اما دختر شد بازم چهارمی رو به امید پسر باردار شد که بازم دختر شد😂 زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند
گلتن_گلی عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5088 پ منم ی چیزی بت بگم سکته کنی😂 مامانم ۲تادختر داشت سومی رو به امید پسر باردار شد اما دختر شد ... بیچاره مادرت خدابراش ببخشه تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
ایواز عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 5604 بیچاره مادرت خدابراش ببخشه شب وروز گریه میکرد چون دختره ازاون ور بابام هم بهش فشار میاورد زن میخوام برام پسر بیاره اون ۹ماه خونمون جهنم بود زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند
yfcvhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 1178 خوش بحالت خدا سه تا بچه بهت داده برای خدا شما چی مبرید من نمیبرم 5سال منتظر اولی م ... آخيش عزیزم آن شالله بحق همین روز وفات حضرت معصومه سلام الله علیها بزودی زود دامنت سبز بشه
yfcvhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 1178 شب وروز گریه میکرد چون دختره ازاون ور بابام هم بهش فشار میاورد زن میخوام برام پسر بیاره اون ۹ماه خون ... چقدر امضات شرح حال امروز من هست😔😔
گلتن_گلی عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5088 شب وروز گریه میکرد چون دختره ازاون ور بابام هم بهش فشار میاورد زن میخوام برام پسر بیاره اون ۹ماه خون ... ماهم اینمدلی داشتیم دورمون خیلی شرایط سختیه خیلییییبیچاره خانما تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
گلتن_گلی عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5088 چقدر امضات شرح حال امروز من هست😔😔 استارتر دوس داری بدونی بچه ات چیه؟؟؟ تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
yfcvhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 1178 استارتر دوس داری بدونی بچه ات چیه؟؟؟ آره خب چطوری بدون سونوگرافی؟؟؟؟
هیلای_مهربون عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1484 آره خب چطوری بدون سونوگرافی؟؟؟؟ پاشو یه تک پا برو سنوگرافی بگو فقط جنسیت میخوم بدونم ، هم خودت از بلاتکلیفی در بیار هم مارو 😊 سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
yfcvhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 1178 پاشو یه تک پا برو سنوگرافی بگو فقط جنسیت میخوم بدونم ، هم خودت از بلاتکلیفی در بیار هم مارو 😊 دیروز رفتم بنده خدا دکتره تا جلوی درب گفت بگم گفتم. ن منتظرم چندهفته دیگه زایمان کنم
نارسیس9093 عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 3197 عزیزم فقط برا سلامتیش دعا کن هر کدوم رو خدا بده خوبه منم دوتا پسر دارم الان هم باردارم ولی یبار نگفتم فقط دختر میخوام ولی حیف که بچم سالم نیست و باید سقطش کنم، دلم خونه برات دعا میکنم با دل خوش بچت رو بغل کنی
۷۹۴۲۴ عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 12367 دختر پسر ندارع ک دعاکن منم باردار بشم هرچی خدا داد راضی ام فقط سالم باشه یکی سقط کردم نموند
زاغک_نمکی عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 2091 شاید روزی عروسایی داشته باشی که از دختر هم برات بهتر باشن. مث ⛔️⛔️توجه: پستهای منو لایک نکنید لطفا!!❌❌❌
هیلای_مهربون عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1484 دیروز رفتم بنده خدا دکتره تا جلوی درب گفت بگم گفتم. ن منتظرم چندهفته دیگه زایمان کنم پاشو برو ازش بپرس و بیا فقط باعث میشه تا زایمانت استرس داشته باشی میددنی چقدر برای نین ضرر داره سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم