2777
2789

اسی انشالله همین بشه ک دلت میخواد ولی نمیدونم حکمت خدا چیه ب یکی دوسه تا پسر میده ب یکی دوسه تا دختر ب یکی اصلا نمیده منم اولیم دختر بود خیلی دوست داشتم از هر دونوع داشته باشم ولی خدا نخواست با این حال الان ک تکون میخوره خیلی دوسش دارم

اسی منم دو تا دختر دارم خیلی آرزو دارم یه پسر هم داشته باشم دقیقا منو تو برعکس همیم😊همیشه به شوهرم ...

پ منم ی چیزی بت بگم سکته کنی😂

مامانم ۲تادختر داشت سومی رو به امید پسر باردار شد اما دختر شد 

بازم چهارمی رو به امید پسر باردار شد که بازم دختر شد😂

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پ منم ی چیزی بت بگم سکته کنی😂 مامانم ۲تادختر داشت سومی رو به امید پسر باردار شد اما دختر شد  ...

بیچاره مادرت 

خدابراش ببخشه

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

بیچاره مادرت  خدابراش ببخشه

شب وروز گریه میکرد چون دختره ازاون ور بابام هم بهش فشار میاورد زن میخوام برام پسر بیاره اون ۹ماه خونمون جهنم بود

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
خوش بحالت خدا سه تا بچه بهت داده برای خدا شما چی مبرید من نمیبرم 5سال منتظر اولی م  ...

آخيش عزیزم آن شالله بحق همین روز وفات حضرت معصومه سلام الله علیها بزودی زود دامنت سبز بشه

شب وروز گریه میکرد چون دختره ازاون ور بابام هم بهش فشار میاورد زن میخوام برام پسر بیاره اون ۹ماه خون ...

ماهم اینمدلی داشتیم دورمون خیلی شرایط سختیه خیلیییی

بیچاره خانما

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

چقدر امضات شرح حال امروز من هست😔😔

استارتر دوس داری بدونی بچه ات چیه؟؟؟

آره خب چطوری بدون سونوگرافی؟؟؟؟ 

پاشو یه تک پا برو سنوگرافی بگو فقط جنسیت میخوم بدونم ، هم خودت از بلاتکلیفی در بیار هم مارو 😊

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
پاشو یه تک پا برو سنوگرافی بگو فقط جنسیت میخوم بدونم ، هم خودت از بلاتکلیفی در بیار هم مارو 😊

دیروز رفتم بنده خدا دکتره تا جلوی درب گفت بگم گفتم. ن منتظرم چندهفته دیگه زایمان کنم

عزیزم فقط برا سلامتیش دعا کن 

هر کدوم رو خدا بده خوبه 

منم دوتا پسر دارم الان هم باردارم  ولی یبار نگفتم فقط دختر میخوام ولی حیف که بچم سالم نیست و باید سقطش کنم، دلم خونه 

برات دعا میکنم با دل خوش بچت رو بغل کنی

دیروز رفتم بنده خدا دکتره تا جلوی درب گفت بگم گفتم. ن منتظرم چندهفته دیگه زایمان کنم

پاشو برو ازش بپرس و بیا 

فقط باعث میشه تا زایمانت استرس داشته باشی میددنی چقدر برای نین ضرر داره

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم