2777
2789
عنوان

واکسن هجده ماهگی

144 بازدید | 15 پست

سلام دوستان .فردا قراره پسرمو ببرم برا واکسن .از الان استرس گرفتم .خیلی نگرانم هم بخاطر اینکه تب میکنه بیقراری میکنی .تو سری قبلی واکسن خیلی اذیت شدم ‌بدبختی دی گم اینه قطره آستامینوفن رو نمیخوره

شیاف داشته باش،که واکسن ۱۸ ماهگی تب میکنن

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه ماه پیش زد پسرم

شب اول خیلی اذیت شد، همش تو خواب ناله و بیقراری داشت، تب داشت، تا دوروز تب داشت، براش شیاف میزاشتم استامینوفن جواب نمیداد

حالا بچه با بچه فرق داره ممکنه برای شما اذیت نکنه

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  

منم امروز ۴ماهگیشو زدم تبش تا ۳۸.۵رفت مجبور شدم بردمش کلینیک براش شیاف نوشت الان عین چی دارم کیشیک میکشم که دوباره تب نکنه

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
من یه ماه پیش زد پسرم شب اول خیلی اذیت شد، همش تو خواب ناله و بیقراری داشت، تب داشت، تا دوروز تب دا ...

نه اخه پسر منم سر واکسن های قبلیش خیلی اذیتم کرد .مطمئنم ایندفه هم اینطوره.خدا بهم کمک کنه 

من یه ماه پیش زد پسرم شب اول خیلی اذیت شد، همش تو خواب ناله و بیقراری داشت، تب داشت، تا دوروز تب دا ...

ببخشید شما با دماسنج دیجیتالی تب چک میکنین؟

چه عددی باشه خطرناکه و تب میگین؟

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
نه اخه پسر منم سر واکسن های قبلیش خیلی اذیتم کرد .مطمئنم ایندفه هم اینطوره.خدا بهم کمک کنه 

اره این واقعا سخته

استامینوفن داشته باش تو خونه شیاف هم همینطور

شب هوابیدنی براش شیاف بزار بعد پوشکش کن

مایعاتم زیاد بده بخوره، پسر من تشنش میشد تند تند اب میخورد

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
آخ سر منم کشیده خواهر میدونم چی میگی

😭😭😭😭 کلا ۲ماهگی سخت بود گفتن ۴ماهگی پس راحت تره ولی ۴ماهگی بدتر شد

سلام عزیزم

اول بگم که حتماااااااا استامینوفن پاراکید بگیر خیلی خوشمزه و شیرینه و بچه با همه وجودش دوست داره بخوره

دوم از اینکه بعد تزریق بچه ات را نیم تا یکساعت راه ببر 

ببرش تو پارک بازی کنه که واکسن تو پاهاش جریان پیدا کنه و سفت نشه

بعد که خونه آوردیش وقتی خوابید یه تیکه یخ و دستمال را به پاهاش ببند تا ۲ ساعت و بعد که بیدار شد نیم ساعت دستمال گرم بزار وتمام استامینوفن هم هر ۴ ساعت دو برابر وزنش حتما بده منکه با این کارها اصلا ساده ترین واکسنش برام بود

باهاش بازی کن تا میتونی بزار راه بره که پاهاش سفت نشه 

ببخشید شما با دماسنج دیجیتالی تب چک میکنین؟ چه عددی باشه خطرناکه و تب میگین؟

بله با دیجیتالی نیم درجه بیشتر بگیر

مثلا اگه زد 36 شما 36/5 حساب کن

دمای بدن بچه تا 36 نهایت ۳۷ خوبه 

بیشتر از این خطرناکه

بله با دیجیتالی نیم درجه بیشتر بگیر مثلا اگه زد 36 شما 36/5 حساب کن دمای بدن بچه تا 36 نهایت ۳۷ خو ...

ممنونم