2777
2789
عنوان

حس خوب مث ... ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 160 پست
خیررررررررر من ی زودجوش ب تمام معنام😐🔪 اصلا ریلکس نیستم و سر هر چیز چرتی کلی حرص میخورم😐🤕 خدان ...

زود رنج هم هسی؟😐😂

ب سوال چند سالته من اصلا اطلاعات موثقی ازت در دسترس ندارم😐😂😂🤦🏻‍♀️

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
زود رنج هم هسی؟😐😂 ب سوال چند سالته من اصلا اطلاعات موثقی ازت در دسترس ندارم😐😂😂🤦🏻‍♀️

اره با رفیقام ن ها ولی تو فامیل خودم و شوهر نباید بد حرف بزنن باهام😐🔪

من ۱۹ سالمه بچه قزوینم😁در دوران عقد ب سر میبرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره با رفیقام ن ها ولی تو فامیل خودم و شوهر نباید بد حرف بزنن باهام😐🔪 من ۱۹ سالمه بچه قزوینم😁در ...

اخ پس عین خودمی ولی خب من خعلی سلیطم😂😂😂

ای جونم پس متاهلی🥺♥️😂

منم ک دیگه فک کنم بشناسی

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
اخ پس عین خودمی ولی خب من خعلی سلیطم😂😂😂 ای جونم پس متاهلی🥺♥️😂 منم ک دیگه فک کنم بشناسی

😂😂😂😂

بهت میاد رک باشی

بله ۱۰ فروردین عروسیمه انشاالله😁

اره سنت کمتر از منه و کرمانشاهی فک کنم🤔

😂😂😂😂 بهت میاد رک باشی بله ۱۰ فروردین عروسیمه انشاالله😁 اره سنت کمتر از منه و کرمانشاهی فک کن ...

ارع خعلی رکم ولی خب اگ جلو مامانم رک بازیامو برا خودشو خونوادش رو کنم منو از پنکه سقفی اویزون میکنه😂😂🤦🏻‍♀️

ای جونم ایشالا ب خوشی🥺😍

ارع گل حداقل اطلاعاتت از من کامل ترع🤦🏻‍♀️🤣

من اصالتا تهرانی و کورد کرمانشاهی ام و پس فردا ۱۷ سالم میشه

ارع خعلی رکم ولی خب اگ جلو مامانم رک بازیامو برا خودشو خونوادش رو کنم منو از پنکه سقفی اویزون میکنه ...

پ رک بازی رو ببر واس خونواده بابات😂✌

فدات شم

اره من اینجا خیلیا رو میشناسم و یادم میمونه اطلاعاتشون😁😂

اهان ب سلامتی انشاالله همیشه موفق باشی مهربونم😍😘❤❤❤

پ رک بازی رو ببر واس خونواده بابات😂✌ فدات شم اره من اینجا خیلیا رو میشناسم و یادم میمونه اطلاعاتش ...

اره اونا خعلی پاین😐😂

ماشالا ب حافظت 

من انگار تو حافظم ری*ن😐😂😂

فداتشم نفس خوشحال شدم از اشنایی باهات♥️

اره اونا خعلی پاین😐😂 ماشالا ب حافظت  من انگار تو حافظم ری*ن😐😂😂 فداتشم نفس خوشحال شدم از ...

خوبه باز

من با دوطرفم‌ مشکل دارم دوسشون ندارم اصلا🤦‍♀️

منم بعضیا رو یادم‌میره ها ولی بیشتریارو ن😁

منم همینطور عزیزم😍😘❤❤❤❤

خدانکنه... اوهوم عمدی 

عجببب😐

آدم میمونه چی بگه:/ 

ایشالا هرچی خیره برات پیش بیاد(امضات)🥺😍💋

عجببب😐 آدم میمونه چی بگه:/  ایشالا هرچی خیره برات پیش بیاد(امضات)🥺😍💋

بار اولش بود بخشیدم دیگ... از این کارا نمیکنه وگرنه بچه نمیوردم ازش که.😁... ممنون عزیزم انشا... شمام عاقبت به خیر بشین

💙♥💜