2777
2789
عنوان

حس خوب مث ... ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 160 پست
گوش دادن به صدای اذان و بارون. شنیدن صدای رودخونه. صدای خرد شدن خیار.  تنفس بوی گل یاس.  ...

شیر ماکارونی از کجا اومد😂😂😂😂😂احتمالا خواستم یه چیز دیگه تایپ کنم این تایپ شده،شیر ماکارونی بخورم که تا مغز استخونم میسوزه

شیر ماکارونی از کجا اومد😂😂😂😂😂احتمالا خواستم یه چیز دیگه تایپ کنم این تایپ شده،شیر ماکارونی بخور ...

برا منم عجیب بود😂😂

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به غیر از شیر ماکارونی اس  ها    ل میگیری خواهر.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 

واسه دانش آموزا:سیزده به در بیفته توی روزایی غیر از پنج شنبه و جمعه. 

چند تا تعطیلی پشت سر هم باشه. 

لغو شدن امتحان. 

نیومدن معلم سر کلاس. 

معلم یادش بره سوال بپرسه یا برگه های امتحان رو فراموش کنه. 

بخوان امتحان بگیرن از دفتر بیان بگن جشن هست بچه ها برن سر صف. 

برن اردو و روز بعد اردو هم تعطیل باشه تا لنگ ظهر بخوابن. 

خریدن بسته ی اینترنت

مصرف اینترنت بدون اینکه دغدغه تموم شدنشو داشته باشی

ماژیک رو جوری روی تخته کشیدن که صداش دربیاد. معمولا یه صدای جیغ مانند داره. 

نههه اون رو اعصابه

جووون ب خودت عشقم😁فدا فدا... دوستام تولد گرفتن برام جات خالی.. شوهرم نبود وقتیم اومد کادو تولدم زد ...

قوربونت برم🤪♥️

وا ینی چی؟عمدی؟دعوا؟😐

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
بهمنی هسدم😁😌 ن نشنیدمش شانس دارین دیگهههههه شاااااانس😐🔪😂😂😂 قربونت وظیفست😌😂❤ خیلی حس خوب ...

اخ بهمن🤤♥️

میگن بهمنیا خعلی ریلکس و خون سردن درسته؟😅

قوربونت برم😍

ارع من تو بدترین شرایط زندگیمم این رفتارمو حفظ میکنم ک اخرشم ب دعوا ختم میشه😐😂😂💔

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
وااااایییی دهنت سرویییییس  وااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییی یادم افتاااااااذگد خ ...

خعلی حس قشنگیه خوو دلت آب😎♥️🤣

اخ بهمن🤤♥️ میگن بهمنیا خعلی ریلکس و خون سردن درسته؟😅 قوربونت برم😍 ارع من تو بدترین ش ...

خیررررررررر من ی زودجوش ب تمام معنام😐🔪

اصلا ریلکس نیستم و سر هر چیز چرتی کلی حرص میخورم😐🤕

خدانکنه عزیزم

خیلیم خوبه ک خونسردی و روحیتو حفظ میکنی ولی من اصلا اینطور نیسم🤕