2777
2789

اره اخرشم باهم دعوا کردن همه چی تموم

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😕پوف واقعا درک نمیکنم ی سریا چرا اینطورین.سوره یس بخون ب نیت محبت بین شوهرو پدرت ب اب بریز تو غذای بابات دلش محبت شوهرت بیوفته

و تو خدای♥️روزی دهنده ی بی منتی...💕

اره...غصه نخور....پدر منم همین شکلیه...پدرم شهرستان هستن وقتی باشوهرم میریم فقط روز اول اخلاقش خوبه، بقیه روزا باد داره و بد نگاه میکنه...اینقد دلم میگیره که چشام میشه پر اشک...بااینکه شوهرمن چندماه چندماه خونه بابام نمیاد...شوهرخواهرم هم بدگویی شوهرمنو جلوشون میکنه یا کاری میکنه که شوهرمنو بد کنه...داداشمم یه خرده اتیش زیر دیگ کن هستش

بابای من از دامادها خوشش نمیاد نه اینکه شوهر منو و خواهرم بدباشنا نه خیلی هم آقا و خوبن دلیلش اینه پسرخودش هیچ ع.....ی نشده حسودیش میشه😂😂😂

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

شوهرم هرکار خوبی میکنه اصلا به چشم بابام نمیاد..فقط نقطه ضعفها را میبینه

شوهرتودرک میکنم خونواده شوهرمنم اصلاخوبیای منونمیبینن فقط دنبال مچ گیری ازمنن ولی خونواده من خیلی شوهرمواحترام میزارن