2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد با یه مرد کره ای یا چینی ازدواج کنم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 7779 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چینیا اصن ادم نیستن ولی کره ای ها عشقن😍

بله... البته فقط کره چنوبی... کره شمالی ها هم زیر سلطه دیکتاتوری، از آدمیزادی دور شده‌اند...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اونا واقعا خوشگلن مخصوصا کوک

خب این که عمل کرده باشن و دیگران بگن عمله که چیز بدی نیست

کره و ایران برای عمل زیبایی در صدر جهان هستن 

حتی از چین و ژاپن و اینا هم برای عمل میرن کره

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
خب این که عمل کرده باشن و دیگران بگن عمله که چیز بدی نیست کره و ایران برای عمل زیبایی در صدر جهان ه ...

اینا تو سن کم اموزش میبینن میان رو صحنه مثلا 15 17 سالشونه بعد چطور عمل کردن؟ نوجوون مگه میتونه عمل زیبایی انجام بده؟

اصلا هیچ بازگیر و خواننده و هررر چیه کره ای برام جذاب نیست اصلااااا

منم 😕

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

اینا تو سن کم اموزش میبینن میان رو صحنه مثلا 15 17 سالشونه بعد چطور عمل کردن؟ نوجوون مگه میتونه عمل ...

ولی این دلیل مشخصی نمیتونه باشه

مگه عمل چقدر زمان میبره

بلاخره گریم و ... هم هست 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
بله... البته فقط کره چنوبی... کره شمالی ها هم زیر سلطه دیکتاتوری، از آدمیزادی دور شده‌اند...

همون فقط منظورم کره جنوبیه😍

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
میکاپ میکنن

خب در هر صورت اصل چهرشون اون چیزی که ما میبینیم نیست

همونجور که با میکاپ هاشون میتونن زشت ترین ها رو به زیبا ترین ها تبدیل کنن( منظورم به بی تی اس نیست ، کلی گفتم)

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋