2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد با یه مرد کره ای یا چینی ازدواج کنم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 7777 بازدید | 120 پست
چیه

به پستت خندیدم که میگید تو مشهد شبیهشون هست  فارسیم میحرفند

دعوا داری؟؟؟

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سلامتی  

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
انقدر ازینا که میگن کره ایا که معروفن عمل کردنو اینا لجم میگیره یا اونا که میگن اعضای بی تی اس دخترن ...

آره همشون ۱۰۰ درصد مصنوعی..🚶‍♂️

شاید بری واقعی شون رو ببینی حالت ازشون بهم بخوره🚶‍♂️

آره همشون ۱۰۰ درصد مصنوعی..🚶‍♂️ شاید بری واقعی شون رو ببینی حالت ازشون بهم بخوره🚶‍♂️

بله بله جذاب ترین مرد سال بدون ارایش

اصن وقتی هنوز از روی ظاهر ادمارو مسخره و قضاوت میکنی من دیگه چی بگم

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
بله بله جذاب ترین مرد سال بدون ارایش اصن وقتی هنوز از روی ظاهر ادمارو مسخره و قضاوت میکنی من دیگه چ ...

اونا همشون قرطین ما هم پول داشتیم مث اونا میشدیم..🚶‍♂️

قضاوت چیه فقط گفتم عمومی نیس بازیگراشونو نیگا نکن..🚶‍♂️

بیشترین جمعیت جراحی پلاستیک دارن اگه خوشگلن چرا میرن خوب?🚶‍♂️

اونا همشون قرطین ما هم پول داشتیم مث اونا میشدیم..🚶‍♂️ قضاوت چیه فقط گفتم عمومی نیس بازیگراشونو نی ...

عارضم به خدمتتون که کمپانی بیگ هیت اصلا اجازه نمیده عمل زیبایی داشته باشن و اسیای شرق کلا ژنتیکشون اینطوریه پوستشون خیلی صاف و جوونه جدا از اینکه همه کره ای ها به پوستشون خیلی اهمیت میدن

و اگر جمله *اگر قیافه واقعیشونو ببینی حالت به هم میخوره قضاوت نیست پس چه چیزیه

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
عارضم به خدمتتون که کمپانی بیگ هیت اصلا اجازه نمیده عمل زیبایی داشته باشن و اسیای شرق کلا ژنتیکشون ا ...

نمیدونم به هرحال نمیشه همه رو جمع بست تو هرجایی هرطور آدمایی پیدا میشه نمیشه گفت که همه مردم یه کشور خوشگلن یا زشتن..

فقط چیزی که در مورد اینا میدونم اینه که خیلی باهوشن میانگین ضریب هوشیشون ۱۱۴ هس🚶‍♂️

آره همشون ۱۰۰ درصد مصنوعی..🚶‍♂️ شاید بری واقعی شون رو ببینی حالت ازشون بهم بخوره🚶‍♂️

عزیزم به نظرم بری تحقیق کنی بهتر ازینه که بدون تخقیق اطلاعاته علط بدی در ضمن ما کاری به قیافه هاشون نداریم مگه همه براشون قیافه مهمه فقط؟

💙BTS💙park jimin💙
 عزیزم به نظرم بری تحقیق کنی بهتر ازینه که بدون تخقیق اطلاعاته علط بدی در ضمن ما کاری به قیافه ...

آرمیییی

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊