2777
2789
عنوان

آرکوپال خریدم ولی پشیمونم

2547 بازدید | 51 پست

دیروز ظرف آرکوپال خریدم اونجا بخاطر طرحش خوشم اومد اونو برداشتم

حالا اومدم خونه میگم بخاطر دویست تومن چرا مارک لومینارک برنداشتم شفاف بود ولی گلش مثل این قشنگ نبود

برای من کدره فکر کنم ایرانیه   

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
عکس ؟

خونه مامانم گذاشتم

گل درشته گلاش بنفش و صورتیه 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لومینارکم ایرانیه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
سخت نگیر حالشو ببر

میگم نکنه جنسش بده از اینا که خط میفته و رنگ غذا به خودش میگیره پاک نمیشه

آرکوپال رو واسه پذیرایی گرفتی یا واسه دم دست؟؟؟

سه دست برای پذیرایی

آرکوپال رو واسه پذیرایی گرفتی یا واسه دم دست؟؟؟

میدونید چرا پرسیدم،چون آرکوپال ظاهرش قشنگه ولی کیفیت و جنسش زیاد خوب نیست واسه این گفتم که اگه واسه دم دست خودتونه خیلی خوبه چون قشنگم هست ولی واسه پذیرایی زیاد رسمی و شیک شاید نباشه

این نظر منه

ارکوپال ایرانی دارم خیلی خوبه تو ماشین ظرفشویی اصلا طرحش نمیره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سخت نگیر بشکنه دلت نمیسوزه😅

دلم میسوزه پولشم گرون بود با اینکه جنسش خوب نیست انگار

چرا اونجا گیج بازی درآوردم اه 

مبارک باشه به دل خوش استفاده کنید😊😊

قربونت برم 😘

دلم میسوزه پولشم گرون بود با اینکه جنسش خوب نیست انگار چرا اونجا گیج بازی درآوردم اه 

عوض میکنن برات..لباس که نیس عوض نکنن.برو اگه دوسشون نداری عوضشون کن همون لومینارک بگیر