2777
2789
عنوان

اذیت خانواده همسر

195 بازدید | 22 پست

سلام خانوما من مدت کوتاهی که عقد هستم تو این مدت رابطه خوبی با خانواده همسرم دارم یعنی تیکه بنداز و اینا نیستن اما خیلی از خانومای دیگ جلوی همسرم تعریف میکنن 

یا همسرم که یک شب خونه ما بود وقتی برگشتیم ابجیش گفت دیشب که داداشم خونه نبود همش فکر میکردم داره صدام می‌کنه بعد رفتم تو اتاق گریه کردم یا اینکه اره داداشم خیلی به ما وابسته است گفته نزدیک شما خونه میگیرم که من بعد یکسال تحمل کردن حرفاش چیزی به همسرم نگفتم ام اخیرا حرف بدتری زد که مجبور شدم به همسرم بگم و اونم بهش گفت اما بعد گفتم همسرم باز دیشب با من میگم اره داداشم خیلی وابسته به کنه دیدی وقتی میاد خونه شما هی پیام میدیم بهم؟منم عصبانی شدم ولی خودم رو کنترل کردم گفتم اره اتفاقا شبایی ک پیش هم نیستیم هم من هم داشت اصلا خیلی سخته برامون خوابیدن خیلی اذیت میشیم ولی حس میکنم از قصد اینارو میگم یا راجع به همسایشون میگ مگ جرات دارن بچه رو به خواهرش نشون ندن؟بچه اصلا ما خانواده پدرشه منم گفتم بچه خودش مادر داره نمیتونم بگیرم ازش دیگ نمی‌دونم و رفتاری کنم واقعا تحت فشارم

درست فکر میکنی دقیقا حرفاشون مربوط به خودته.

نه به شوهرت نگو چون باود نمیکنه و یه جورایی بین خودتون بهم میریزه.

خودت زمانی که شوهرت نیست جوابشونو بده همونجور که اونا حرف میزنن بهت.

بعدا اگر گلایه ای به شوهرت کردن کاملا انکار کن و مظلوم نمایی کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذار نقطه ضعفتو گیر بیارن. 

هر چی ام شد تو ب شوهرت هیچی نگو 

نگو خواهرت اینجوری میگه 

چون اون کاری نمیتونه بکنه و فقط این وسط کلافه میشه. 

مرد فقط دوست داره درک بشه. سمت کسی میره ک درکش کنه 

به حرفاشون اهمیت نده بلکه مثل خودشون باش. 

اگر گفت بدون داداشم خونه سوت و کوره. 

توام بگو شوهرم بدون من شبا سخت خوابش میبره. 

یجوری صحبت کن که شوهرت به تو وابسته س

نذار نقطه ضعفتو گیر بیارن. هر چی ام شد تو ب شوهرت هیچی نگو نگو خواهرت اینجوری میگه چون اون کاری نمیت ...

من کلا دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم ولی به نظرتون اگر منم به طریق های مختلف هی بگم اره شوهرم به من وابسته اس و از این حرفا درسته؟اخه تا کجا میخواد ادامه داشته باشه

دقیقا این مدت خیلی سعی کردم سیاسیتم رو حفظ کنم ولی داره اذیتم میکنه

خونسرد باش خونسریت اونارو میسوزونه سعی کن انقد قربون صدقش بری که اصن نخاد خانوادشو ببینه. کاری کن فراموششون کنه از محبت خار ها گل میشود خیلی زیاد چشم چشم کن تا موقش 

وای چقدر حرصی شدم ولی بدون انتقال دادن به شوهرت جواب بده با خنده ...هر چی گفت بگو آره تو درست میگی یا کلمات تکراری و کوتاه مثلا بعد حرفش بگو صحیح و ی بحث دیگه یا کار دیگه انجام بده ..جوابت با خنده تحقیری باشه ..

خونسرد باش خونسریت اونارو میسوزونه سعی کن انقد قربون صدقش بری که اصن نخاد خانوادشو ببینه. کاری کن فر ...

شاید باورتون نشه تا قبل ازدواجمون اصلا همسرم رو نمی دیدن😅🤣مهر و محبت من بود ک‌همسرم رو ساخت 

من کلا دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم ولی به نظرتون اگر منم به طریق های مختلف هی بگم اره شوهرم به من و ...

اول راهی دختر جون. باید از الان حد و مرز رو تعیین کنی. 

پس فردا میخوای بری مسافرت با همسرت. اونا هم دنبال شما راه می‌افتن میان. 

چندتا نکته بگم 

دوران عقد به هیچ عنوان شب نمون. 

مسافرت با خانواده ها اصلا نرید

بیشتر تنهایی بیرون برید. 

همیشه جوری حرف بزن که انگار تو و همسرت یه خانواده اید فقط. 

وای چقدر حرصی شدم ولی بدون انتقال دادن به شوهرت جواب بده با خنده ...هر چی گفت بگو آره تو درست میگی ی ...

بخدا چند شب پیشا گفت آره به داداشم گفتم می‌خوام فیلر لب بزنم عکس لبارو نشونش دادم گفت وای چه لبای خوشگلی واقعا اون لحظه قلبم تیر. کشید اومدم تو اتاق دیگ طاقتم از دست رفت مجبور شدم به همسرم بگم در صورتی که همسرم گفت من اصلا چنین حرفی نزدم

شاید باورتون نشه تا قبل ازدواجمون اصلا همسرم رو نمی دیدن😅🤣مهر و محبت من بود ک‌همسرم رو ساخت

عزیزم تو باید اونارو حذف کنی نزاری اونا ترو حذف کنن سعی کن به دلایل مختلف نزاری زیاد بره سمتشون انکه از دیده رفت از دل نیز میرود دورش کن ازشون هرچی گفت بگو میخوام دونفره باشیم بدون بقیه