2777
2789
عنوان

آرکوپال خریدم ولی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2577 بازدید | 51 پست
ارکوپال ایرانی دارم خیلی خوبه تو ماشین ظرفشویی اصلا طرحش نمیره

خط و خش هم نیفتاده

برای من کدره انگار باید شفاف باشه  

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط و خش هم نیفتاده برای من کدره انگار باید شفاف باشه  

نه اصلا 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عوض میکنن برات..لباس که نیس عوض نکنن.برو اگه دوسشون نداری عوضشون کن همون لومینارک بگیر

دوره بازار

یه مغازه دیگه بود لومینارکه

واقعا هم حس رفتن دوباره رو ندارم خواهر باید بسوزم و بسازم

طرحش قشنگه ولی جنسش شک کردم

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
نه اصلا 

مارکش چیه 

برای من فکر کنم ریوارد یا همچین چیزی بود

دوره بازار یه مغازه دیگه بود لومینارکه واقعا هم حس رفتن دوباره رو ندارم خواهر باید بسوزم و بسازم ...

بابا بیخیال .ظرفه ها..چقدر خودتو اذیت میکنی.موقعی که ادم میخواد غذا بخوره اصلا به ظرف توجه نمیکنه.

یعنی فله ای گرفتی ؟منم میخام بگیرم چندتا از هر کدوم گرفتی چیا لازمه بگیرم 🙈قیمت هم بگو

فله ای ها ارزونتره ولی جنسش پایینتر 

و طرحش اصلا زیبا نیست

من سه دست کامل گرفتم 

ولی یه مغازه دیگه هرچی میخواستی از اون سرویس ها میداد

من میخواستم ۴ دست پلو خوری و خورشت خوری و پیش دستی بگیرم با ۳ تا دیس دو تا کاسه بزرگ سوپ و ۱۲ تا کاسه ماست خوری

ولی دیگه پولم نرسید همون سه تا کامل برداشتم

۱۷۴۰

مارکش چیه  برای من فکر کنم ریوارد یا همچین چیزی بود

یه اسم عجیب و غریبه ویترال یا یه همچین چیزی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بابا بیخیال .ظرفه ها..چقدر خودتو اذیت میکنی.موقعی که ادم میخواد غذا بخوره اصلا به ظرف توجه نمیکنه.

آره راست میگی اینجوری بگین دلم آروم بشه 

ببین بخاطر چیا خودمو عذاب میدم ولی سختمه😅

یه اسم عجیب و غریبه ویترال یا یه همچین چیزی

عه پس اینم معروف نیست خوبه 

پس برای منم متفرقه اس دیگه باید خوب باشه

خیر ببینی یکم آروم شدم 😍😂

میدونید چرا پرسیدم،چون آرکوپال ظاهرش قشنگه ولی کیفیت و جنسش زیاد خوب نیست واسه این گفتم که اگه واسه ...

قیافش خیلی قشنگه از اون فرانسویه هم بنظر من قشنگتره 

تا کنار هم نباشن به چشم نمیاد جنسش

من الان دارم مرور میکنم میبینم گیج بازی درآوردم جنس خوبه رو نگرفتم

ولی دوستان گفتند جنس ایرانی دارن و کیفیتش خوبه

خدا کنه برای منم خوب باشه نگرانم رنگ غذا بگیره و پاک نشه

مبارکت باشه عزیزم  آدم نظرش عوض میشه منم قاشق چنگال طرح مصر گرفتم فرداش پشیمون شدم عامو پس ن ...

به سلامتی آره آدم میاد خونه پشیمون میشه

منم کل بازار رو گشتم مثلا 

چشم بازار رو هم کور کردم😁