2777
2789

همش به فکر بقیم که مثلا بهشون کمک کنم هرجور شده ولی اونا حتی یه تشکرم نمیکنن چه برسه کار بیشتری انجام بدن اصلا آدم حسابم نمیکنن حتی

یه بار دوبار سه بار چهار بار که اتفاق نیفتاده.... 

واقعا خاک تو سرم کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو با خدا معامله کردی عزیزم نگران بیشعوری های بقیه نباش 

ولی خب منم مثل شما بودم و تصمیم گرفتم دیگه خوبی نکنم چون بقیه فکر میکنن من سادم .

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

تو با خدا معامله کردی عزیزم نگران بیشعوری های بقیه نباش ولی خب منم مثل شما بودم و تصمیم گرفتم دیگه خ ...

دقیقا

منم همینکارو میکنم

نمیدونم انگار خیلی جامعه تغییر کرده... همه باهم دشمنن فقط میخوان عقده هاشونو سر این و اون خالی کنن آدم نرمال دیگه دور و برم نمیبینم

دقیقامنم همینکارو میکنمنمیدونم انگار خیلی جامعه تغییر کرده... همه باهم دشمنن فقط میخوان عقده هاشونو ...

ادم خوب دیگه پیدا نمیشه .

دنیا عوض شده ادما عوضی .

شما اگه زیاد خوبی کنی بهت نمیگم ادم خوب معذرت میخوام میگن فلانی خای.ه ماله فلانی ساده هست 

شنیدم که میگما .

در حد نرمال باش 

هر چیزی زیادش سم است 

متوسطش غذاست و 

کمش درمان است .

نمیدونم درست گفتم یا نه ولی برای هر کسی به اندازه ای باش که برات هستن نه زباد تر نه کمتر 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

خیلی قشنگ گفتیآره واقعا تلاشمو میکنم

منم مثل شما بودم انقدر خوبی کردم که هم شوهرمو هم خانوادشو از خودم دور کردم یهو به خودم اومدم دیدم شوهرم ازم هی توقع داره خانواده شوهرم هی توقع میکنن چون خیلی خوبی بی جا میکردم .

و تمومش کردم الان هم خودم راخت ترم همم تا کسی بهم خوبی نکنه خوبی نمیکنم .

من سر ظهر جای اینکه بخوابم میرفتم ماشین شوهرمو میشستم میگفتم گناه داره بزار اون بخوابه من بشورم وقتی ماشینو میدید نمیگفت دستت درد نکنه در عوض هزار تا ایراد میگرفت تهشم میگفت میخواستی نشوری بعدش که به خودم اومدم دیگه ماشینو نشستم و انقد کثیف شده بود که نگو یک هفته آزگار التماس میکرد که بشورم اخرم در حد یه تمیزی ساده شستم نبودی ببینی چقدر تشکر میکرد 

بله خواهر ادما اینجورین 

منم مثل شما بودم انقدر خوبی کردم که هم شوهرمو هم خانوادشو از خودم دور کردم یهو به خودم اومدم دیدم شو ...

ماشالا

آره خواهر لیاقت ندارن🥲🥲

نمیکشم دیگه از دستشون