2777
2789
عنوان

بن مژه یا خط چشم؟؟؟؟؟دودلم

| مشاهده متن کامل بحث + 18333 بازدید | 63 پست
اره امیدوارم بشه..همش سرمه میکشم می‌خوام چشمام اول صبح یا حال آرایش نداشتم بی روح نباشه.‌

ایشالله همون‌جوری که میخوای بشه💚

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از بهترین کارهایی که میتونم بگم کااااااش چند یال پیش انجام میدادم همین خط چشمه

خیلی راضیم

اصصصصصلا هم درد نداره 

بن مژه نزن اصلا مشخص نمیشه من یه خط چشم نرمال دنباله دار کم کشیدم عالی شده

انشالله.دیروزم ابروهام رو میکرو کردم ..فعلا که راضیم ..زدم تو کار تغییر چهره😜

بسلامتی😍مبارکه. 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
پر نیست..بور هم نیست.مشکی مشکی هم نیس برم آرایشگاه خودشون راهنمایی میکنن؟گیج شدم

عزیزم شما یه مداد تیز مشکی وردار بین مژه هات نقطه نقطه بزن ببین دوست داری یا نه  . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
یکی از بهترین کارهایی که میتونم بگم کااااااش چند یال پیش انجام میدادم همین خط چشمه خیلی راضیم اصصص ...

عه خدارو شکر که راضی هستی..فکر کنم مدلش خط چشم مینیاتوریه..اونم جالبه..چشمارو کشیده نشون میده..ولی میگم شاید یه مراسمی بری جالب نباشه..بن مژه بازیکن دنباله بهتر باشه..البته بستگی ب چهره و مژه و چشم داره