2777
2789
عنوان

بن مژه یا خط چشم؟؟؟؟؟دودلم

| مشاهده متن کامل بحث + 18332 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منظورت عزا و تین چیزاست یا اداره ای جایی رفتنه.که با یه مقدار کرم پودر وگوش پاکن حله

آهان..میگم ب ریسکش نمی ارزه نه البته نمیدونم واقعا بلا تکلیفم هم نمیدونم کدوم بهم میاد.باید جفتشم بگم برام بکشه ببینم کدوم خوبه

وای تحمل به درد دیگه اونم پلک که حساسه ندارم فک کنم یکی دوهفته صبر کنم بهتر باشه..فعلا از درد خسته ش ...

من چند سال فقط به خاطر استرس دردش میترسیدم بزنم.حتی فشارمم افتاد و دیتام میلرزید از استرس.بعد که زد اصلا متوجه نشدم

چون الان بیحسی ها قوی شدن

من هر کیو دیدم بن مژه زده مشخص نیست چون وقتی زخمش بیفته خط چشم باریکتر میشه

میگن انگار سرمه زدی پس!!!باور می‌کنی هر کی یه چیزی میگه واقعا موندم..فک کنم بستگی ب چشم داره..پایین چشم زدن هم تاثیر داره 

من چند سال فقط به خاطر استرس دردش میترسیدم بزنم.حتی فشارمم افتاد و دیتام میلرزید از استرس.بعد که زد ...

اره ولی دیروز واسه میکرو متوجه شدم..چشم حساسه میترسم تکون بخورم بره تو چشمام..البته فک کنم از بی حسی خوبی استفاده نکرده بود..