2777
2789
عنوان

بن مژه یا خط چشم؟؟؟؟؟دودلم

| مشاهده متن کامل بحث + 18333 بازدید | 63 پست
من چشمام درست نیست..یعنی بن مژه نزنم؟؟؟اخه طبیعی تره.

ببین  اگه مثل من مژه هات خیلی بور یا کمه بزن اونموقع تاثیر داره تو چهره وگرنه اگه خودت مژه مشکی نسبتا پر یعنی معمولی داری نزن بیخودی . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم..بن مژه دنباله دار میشه؟

یه خط ظریف مشکیه که روی مژه کشیده میشه و در تر نشون میده، دنباله نداره

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
شوهرت مَرده سر در نمياره  مث اين ميمونه ما بگيم فلان ماشينو بگير در صورتي كه همش دردسره اون ما ...

اوهوم...راضی هستی؟؟درد داشت؟؟خودمم می‌خوام بن مژه بزنم اگر خدا بخواد..میگم نکنه اصلا تغییر نکنم پشیمون بشم

واقعا؟خودت زدی؟چقد تو زیبایی تاثیر داره؟

من نه ولی اطرافیانم زدن خیلی قشنگه. 

خودم میترسم وگرنه دوست دارم 😁

خط چشم چون دنباله داره زیاد جالب نیست شاید یه روزدلت نخواد خش چشم داشته باشی ولی بن مژه فقط به چشمات حالت میده و مژه هارو پرتر نشون میده

یه خط ظریف مشکیه که روی مژه کشیده میشه و در تر نشون میده، دنباله نداره

پر *

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
ببین  اگه مثل من مژه هات خیلی بور یا کمه بزن اونموقع تاثیر داره تو چهره وگرنه اگه خودت مژه مشکی ...

پر نیست..بور هم نیست.مشکی مشکی هم نیس برم آرایشگاه خودشون راهنمایی میکنن؟گیج شدم

اوهوم ممنونم..از چند نفر پرسیدم گفتم اگر بخوای یه دنباله ظریف بهش میدیم

خواهش عزیز

عع قشنگ میشه اونجوریم