2777
2789
عنوان

صد سال تاپیک نزدم الآنم دارم قبلی هارو میخونم و گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 47 پست

اول عمل کن بعد اقدام نگران نباش 

اگه با این شرایطتت باردار بشی سخته برات 

سنیم نداری والا تقریبا همسنیم 

الان خانونای ۳۵ سال تا ۴۰ سالم نگران باردار نشدنشون نیستن 😊🙏🏻 و اینکه بسپارش به خدا و‌بهش اعتماد داشته باش

بالاخره میشه انچه که بابد بشه عزیزمممم😍

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل کن. 25 سالگی نهایت میری دنبال اقدام و درمان و بچه... واقعا سن خوبیه دیر نیست 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
تو ک هنوز سنی نداری انقد خودتو اذیت نکن واسه بچه  سعی کن وزنتو کم کنی اگ تیرویید نداری یا تنبل ...

خداروشکر ندارم 

چند ماه پیش کیست داشتم دارو خوردم خوب شد 

ولی با رژیم نمیتونم کم کنم وزنمو فقط هی داره بیشتر میشه 

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭
واقعا ؟ اره منطقیش اینه  ولی از فکر بچه بیرون نمیام  مرسی ک جواب دادی  خدا ی جا ی ...

سلامت باشی، همین وزن بالا ممکنه باعث باردار نشدنت باشه

فکر کن مثلا پارسال عمل کرده بودی

امسال میتونستی اقدام کنی

اینجوری با این وزن بیشتر کارت عقب میفته که

بعدم با این وزن بارداری کلا ریسکه 

از همه مهم تر اینکه کلا زوده باردار شدنت

همه اطرافیانم مادر شدن  من خیلی عاشق بچه ام  اگر پسرمو از دست نمی‌دادم الان نزدیک دو سال ...

انشاالله شما هم مادر میشی غصه نخور استرس خودش باعث میشه بچه دار نشی

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
با این وزن باردار نشو اصلا. ممکمه سقط شه و مشکلات تیرویید و قند و دیابت واسخ خودت و نوزاد اتفاق میفت ...

اره مخصوصااا ک من ی سقط هم داشتممم ب خاطر جفت پایین 

ای خدااا 😭

اولن ۲۳سال سنی نیس که دیر باشه فقط ارادتو قوی کن  باورزش و رژیم وزنتو بیار پایین حتمادباشگاه بر ...

نمیشه ب خدا دوبار از ۱۱۷ کیلو خودمو رسوندن به ۱۰۰ و ۱۰۳ 

دوباره برگشتههه بدتر چاق شدم راهکار من فقط عمل معده اس 

اول عمل کن بعد اقدام نگران نباش  اگه با این شرایطتت باردار بشی سخته برات  سنیم نداری وال ...

مرسی عزیزدلممم‌راحت بغل بگیری تو دلیت رو 🥰🥰🥰🥰دعا کن خدا نسیب منم بکنه