2777
2789
عنوان

صد سال تاپیک نزدم الآنم دارم قبلی هارو میخونم و گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

,وااااای واقعا ۲۵ یه دنیای عجیب غریبی برام 😭😭

نه عجیب نیست من چندماه دیگه 25 میشم 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
100سال تاپیک نزدی؟مگه سایت چند ساله هس

حالا تو اوج گریه و زاری تا امیدی 

چ انتظاری داری شما ؟؟ 

بعدشم اینجور الفاظ ی جور تشبیه کردن 

مثلا فردا روزی 

صد بار صدات کردم چرا جواب نمیدی 

از این جور حرفااا

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭
حالا تو اوج گریه و زاری تا امیدی  چ انتظاری داری شما ؟؟  بعدشم اینجور الفاظ ی جور تشبیه ...

الهی❤️چرا حالا استرس داری من از توام ۳سال بزرگترم و ندارم هنوز اول وزن کم کن بعد اقدام ناراحتم نباش تا ۳۵ وقت داری هنوز دیر نیست 

مرسی عزیزدلممم‌راحت بغل بگیری تو دلیت رو 🥰🥰🥰🥰دعا کن خدا نسیب منم بکنه 

انشاالله به زودی دامنت سبز میشه عزیزدلم😍🥰 ممنون از دعای قشنگت❤️

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻 
نمیشه ب خدا دوبار از ۱۱۷ کیلو خودمو رسوندن به ۱۰۰ و ۱۰۳  دوباره برگشتههه بدتر چاق شدم راهکار م ...

باید عادت کنی به کم غذا خوردن منم ۷۰کیلوبودم بارژیم شدم ۵۰کیلو الان هم وزنم خیلی بره بالا میشه ۵۳کیلو عادت کردم به کم غذا خوردن 

❤️
مبااارک باشه نی نی داری ؟؟  دلم میخواست تا ۲۵ سالگی دو تا بچه داشته باشممم دورم شلوغ باشه  ...

آره 2تا سلامت باشی 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
چقدر خوبه ک اینجوری میگید  خیلی غصه دیر شدنش رو میخورم خیبییلی

اصلا اصلا اصلا دیر نمیشه شما کم کم ۱۷ سال واسه بچه دار شدن وقت دارید

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝