2777
2789
عنوان

نی نی سایتیای گل جون عزیزتون یه دیقه بیاین❤😘

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 53 پست
ن میدونی منظورم چیه مثلا تو یه جمغی قرار میگیرم ک هس چجوری باید رفتار کنم .نوع رفتارو بلد نیستم

همین عزیزم نگاش نکن حتی فکرشم نکن اونجاس اینجوری میشه طاقچه بالا گذاشتن

دختری از تبار محکوم به زن ایرانی...        🙏لطفا لایک نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی طرفو میبینی یه سلام بده ویه احوال پرسی کوتاه بکن و همین و طوری نشون بده که انگار هواست بهش نیست

مرسی عزیزم بعد سعی کنم بگو بخند نکنم موقع احوالپرسی ینی نیشم باز نباشه و جدی باشم ?

خب چجوری روششو میشه بگین چجوری بی محل میکنین یکیو یا بش رو نمیدین دیگه?

مثلا وقتایی که حرف میزنه بش نگا نکن خودتو سرگرم کن حرصشو دربیار عزیزدلم

برا حاجت دلم لطفا ی صلوات مهمونم کنین🥺کاربری دس چند نفره 👻
چون قسم دادی اومدم وگرنه جون شما خیلی خوتبم میاد😪 فقط بگرد ببین دکمه ی دتیورتت کجاس فعالش کن به زن ...

مرسی عزیرم لطف کردی مهربون .دایورت کردنو با رسم شکل بم بگین خودتون چجوری یکی و بی محل میکنین 

مثلا وقتایی که حرف میزنه بش نگا نکن خودتو سرگرم کن حرصشو دربیار عزیزدلم

یا مثلا وقتایی که میگه کار دارم بگو کارای مهم تری دارم و برو مثلا بشین جلو تلوزیون که وار مهمت تماشا کردن تلوزیونه

برا حاجت دلم لطفا ی صلوات مهمونم کنین🥺کاربری دس چند نفره 👻
مرسی عزیرم لطف کردی مهربون .دایورت کردنو با رسم شکل بم بگین خودتون چجوری یکی و بی محل میکنین 

خواهش میکنم.ابتدا به چشمان طرف مقابل زل زده (نگاه عاقل اندر سفیه) سپس لبخند کمرنگی میزنیم و از روی موضوع رد میشویم.یا بحث را عوض میکنیم یا به کاری مشغول میشویم.و طرف تا فی خالدون جزغاله میشود😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
وقتی کسی ناراحتت میکنه سر سنگین باس ناراحتیتو قایم نکن

چقد حرف بجایی زدی .متتسفانه جوری بزرگم کرذن ک ناراحتی همه ارجحه ب ناراحتی خودم .شاید باورت نشه ولی حتی بلد نیستم چطور نازاحتیمو نشون بدم و...خیلی از خودم عصبانیم ک بادوستو دشمن یجورم

مرسی عزیزم بعد سعی کنم بگو بخند نکنم موقع احوالپرسی ینی نیشم باز نباشه و جدی باشم ?

نه نیشت باز باشه نه اخم کن یه لبخند ملیح داشته باش 

بگو سلام احوال شما؟خوبین؟ اونم جواب داد وحال تو رو پرسید فقط بگو مرسی ممنون همین بعد اون دیگه مثلا با یکی دیگه حرف بزن یا با گوشیت مشغول شو 

مهربونی دل شکستن بلد نیستی!! ولی سعی کن زیاد با همه قاطی نشی و فاصله تو باهاشون حفظ کنی

بخدا هیچ وقت دل کسیو نشکستم ن سیاست دارم ن بلدم چجوری رفتار کنم ن فکر میکنم موقع حرف زدن هرکیم اذیتم کنه یجوری رفتار میکنم انگار هیچی نشده خیلی ازم سو استفاده میشه :)

چقد حرف بجایی زدی .متتسفانه جوری بزرگم کرذن ک ناراحتی همه ارجحه ب ناراحتی خودم .شاید باورت نشه ولی ح ...

میدونم عزیزم چون خودم دقیقا یه زمانی مث تو بودم خودمو ب سختی مینداختم برا ناراحت نشدن بقیه

اما واقعا از یه جایی دیکه کم اوردم دیدم انقدر بها میدم اونا جی؟

الان لااقل سر سنگین میشم یا ناراحتیمو بالاخره بروز میدم

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی