بچها من خیلی سادم خیلی خیلی سادم ینی نه بلدم خودمو بگیرم حتی اگه از کسی نازاحت شم نه بلدم ریکشن نشون بدم .مثلا طرف یهو بهن اخم مبکنه من نمیدونم چ ریکشنی نشون بدم .چکار کنم ? همه بم میگن خیلی ساده ای سیاستم صفره .مغرورا بگن چطوری خودشونو میگیرن یا یکی و بی محل می کنن ? روش بگین عزیزای دل .یجوری ک طرف بسوزه بی محلش کردی و خودتو گرفتی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی عزیرم لطف کردی مهربون .دایورت کردنو با رسم شکل بم بگین خودتون چجوری یکی و بی محل میکنین
خواهش میکنم.ابتدا به چشمان طرف مقابل زل زده (نگاه عاقل اندر سفیه) سپس لبخند کمرنگی میزنیم و از روی موضوع رد میشویم.یا بحث را عوض میکنیم یا به کاری مشغول میشویم.و طرف تا فی خالدون جزغاله میشود😁
وقتی کسی ناراحتت میکنه سر سنگین باس ناراحتیتو قایم نکن
چقد حرف بجایی زدی .متتسفانه جوری بزرگم کرذن ک ناراحتی همه ارجحه ب ناراحتی خودم .شاید باورت نشه ولی حتی بلد نیستم چطور نازاحتیمو نشون بدم و...خیلی از خودم عصبانیم ک بادوستو دشمن یجورم