2777
2789
عنوان

نی نی سایتیای گل جون عزیزتون یه دیقه بیاین❤😘

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من چقد اسکولم الان فهمیدم تمام مدت داشتن خودشو نو می گرفتن .تا تهم داره میسوزه

الهی😅یعنی متوجه نشدی؟

یه کم از عمه هات یاد بگیر😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

منم اينجوري بودم قبلا . يعني تو خيلي از موقعيت ها قرار ميگرفتم نميدونستم چه واكنشي نشون بدم . براي همين يه مدت نشستم به تمام موقعيت هايي كه ممكنه در اونها قرار بگيرم فكر كردم و سعي كردم واكنش مناسب اون موقعيت خاصي كه در اون قرار ميگيرم رو پيدا كنم . وقتي از قبل بدوني چه حرفهايي ميتوني بزني يا چه عكس العملي ميتوني نشون بدي ديگه همون لحظه تازه فكر نميكني ببيني بايد چي بگي . چون از قبل فكرهاتو كردي . يا اينكه قبلا در همچين موقعيتي بودي . دفعه قبل نميدونستي چي بگي ولي الآن ميدوني . ر وكاغذ بنويس . براي موقعيت هاي مختلف حرف ها و واكنش هاي مختلفي پيدا كن . مثلا اگر همين الآن يه دختر عصباني تو خيابون تنه ش به تنه ي تو بخوره و بگه هوووو مگه كوري . اونوقت چه عكس العملي نشون ميدي ؟ براي همچين مواقعي از قبل حرف براي گفتن داشته باش . اول از موقعيت هايي كه تا حالا برات پيش اومده شروع كن . اول براي اونها عكس العمل و حرف مناسب رو پيدا كن . بعدا بخون كه ملكه ي ذهنت بشه . اونوقت در موقعيتش قرار بگيري هول نميشي . 

منم اينجوري بودم قبلا . يعني تو خيلي از موقعيت ها قرار ميگرفتم نميدونستم چه واكنشي نشون بدم . براي ه ...

خیلی ممنون ک با اینکه منو نمیشناسی اما وقت گرانبهاتو برام گذاشتی کلی دوست دارم 

دقیقا اجی تو فکر این بودم رو رفتارشون زوم کنم و ازشون الگو برداری کنم .گرچه دیگه ارتباطی نداریم

خب خداروشکر.انشالله همیشه سلامت باشید

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی