2777
2789

بچها من خیلی سادم خیلی خیلی سادم ینی نه بلدم خودمو بگیرم حتی اگه از کسی نازاحت شم نه بلدم ریکشن نشون بدم .مثلا طرف یهو بهن اخم مبکنه من نمیدونم چ ریکشنی نشون بدم .چکار کنم ? همه بم میگن خیلی ساده ای سیاستم صفره .مغرورا بگن چطوری خودشونو میگیرن یا یکی و بی محل می کنن ? روش بگین عزیزای دل .یجوری ک طرف بسوزه بی محلش کردی و خودتو گرفتی

بی محلی 

توجه نکن 

خودت باش نیاز نیست حتما واکنش خاصی انجام بدی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون قسم دادی اومدم وگرنه جون شما خیلی خوتبم میاد😪

فقط بگرد ببین دکمه ی دتیورتت کجاس فعالش کن به زندگیت ادامه بده.هیچکسی ارزش اینو نداره که خودتو نابود کنی براش.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خب روش بی محلی و بلد نیستم چجوری بی محل میکنن یکیو ینی چ حرکتی باید انجام بدم ?

توجه نکن 

برات هیچیش مهم نباشع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من اینجوری بودم 

اصن از صحبت کردن با پسرم خجالت میکشیدم و میلرزیدم

یه دوره رفتم گروه مختلط تلگرام تازه اومده بود اونا که نمیدونستن تو واقعیت چطوریم پس هرطور که دوث داشتم تو واقعیت باشم اونجا بودم و بهش عادت کردم والان خیلی بهترم

چون قسم دادی اومدم وگرنه جون شما خیلی خوتبم میاد😪 فقط بگرد ببین دکمه ی دتیورتت کجاس فعالش کن به زن ...

دکمه دایورت منظورمه😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی