2777
2789

من یه پیج فروش لباس دارم ...خرج خیلی زیادی کردم تا الان ولی هیچ فروشی ندارم..خواستم بدونم چی از نظر شما مهم تره توی خرید هاتون...کسی تجربه ای داشته ؟میتونین یه راهنمایی کنین منو 

معروفیت اون‌پیج...نظر کسایی ک خرید کردن...فروشگاه حضوری داشتن اون پیج...برند اجناسی ک میاره

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مستقیم از خود تولید کننده خریدمیکنم ..و خیلی از قیمت های اجناسم هم پایینه...ولی هیچ فروشی نداشتم متاسفانه....پیجم معروفیت چندانی نداره...تازه کاره و نوپا 

برای تبلیغ و شناخته شدن هم با این تعرفه های نجومی بلاگر ها واقعا نمیدونم چیکار کنم 

تجربه ای داشتین دوستان؟مثلا پیج ب چند کا برسه فروش شروع میشه؟

رضایت ها. نظرات. کیفیت.

هایلایت رضایت ندارم متاسفانه...یعنی فروشی نداشتم که هایلایت بزارم...نمیدونم چ کنم ...فکرمیکردم کار راحتی باشه ولی واقعا سخت بوده تا الان ...خودم و شوهرم افسردگی گرفتیم دیگ

پیجش شیک باشه، عکسا با کیفیت باشه، حتما قیمت داشته باشه چون عمرا نمیرم دایرکت قیمت بپرسم، اگر آدرس نداره حداقل شماره تلفن ثابت رو داشته باشه، زمان زیادی از کارش گذشته باشه و فالوراش زیاد باشن که مطمئن باشم پولمو نمیخوره، مثلا اگر کلی فالور داشت اما ۱۰ تا دونه کامنت بیشتر پای کارش نبود بازم شک میکنم. کلا زیاد اینترنتی خرید میکنم اما ترجیح میدم از سایت باشه تا اینستا

💚💖
هایلایت رضایت ندارم متاسفانه...یعنی فروشی نداشتم که هایلایت بزارم...نمیدونم چ کنم ...فکرمیکردم کار ر ...

باید بدی پیجای بالا تبلیغت کنن یکم زمان میبره راه بیفته خب. یکمم فالو کن بعد توی پیویاشون میتونی پیام بزاری ک از پیج مون دیدن کنید قیمتهامون خوبه و..... 

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳
باید بدی پیجای بالا تبلیغت کنن یکم زمان میبره راه بیفته خب. یکمم فالو کن بعد توی پیویاشون میتونی پیا ...

پیج های بالا که الکی تبلیغ نمیکنن ...فقط‌پول میگیرن بدون هیچ فایده ای ..واقعا ندارم پول اونجوری...یعنی کلافه ام فقط...هر کس میاد یه قیمت میپرسه ...راجب جنس اینا میپرسه..

تخفیف میدی یا نه ...اخرش حتی یه تشکر هم نمیکنن ک مرسی که وقت گذاشتی 🤣