2777
2789

سلام دوستان تو هفته ۵ بارداری با اینکه بی بی تستم مثبت شده بود ولی جلو موهامو رنگ زدم واسه نامزدی داداشم

خیلی پشیمونم

میترسم اتفاقی بیافته

شما تجربه مشابه نداشتین؟

یا اطلاعی ندارید؟

خدایا آن ده که آن به

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خطرناکی کردی، کلا رنگ خوب نیست مخصوصا تو سه ماهه اول بارداری، حالا که انجام دادی ایشالا چیزی نشده نگران نباش

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

نه عزیزم نگران نباش خواهرشوهر من اوایل بارداری نمیدونست بارداره رنگ و مش کرد خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد

شما هم دیگه مراقب باشید بقیه بارداریتونو

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
حالا که انجام دادی ایشالا مشکلی نیست

عزیزم شما چندوقت بعد اسلیو باردار شدین؟

اونوقت این اضافه وزنی که سر بارداری میگیرید بعدش دوباره کم میشه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم شما چندوقت بعد اسلیو باردار شدین؟ اونوقت این اضافه وزنی که سر بارداری میگیرید بعدش دوباره کم ...

یک سال بعدش.هنوز که خداروشکر اضافه نکردم دکترم نهایت ده کیلو گفته که مثل آدمای عادی بعدا با رژیم میتونم کم کنم 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
عزیزم شما چندوقت بعد اسلیو باردار شدین؟ اونوقت این اضافه وزنی که سر بارداری میگیرید بعدش دوباره کم ...

من برگشتم فقط یه کوچولو شکم مونده که اونم بخاطره سزارینه

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧
یک سال بعدش.هنوز که خداروشکر اضافه نکردم دکترم نهایت ده کیلو گفته که مثل آدمای عادی بعدا با رژیم میت ...

منم الان باردارم انشاءالله بچه ام دنیا بیاد میرم برا عمل اسلیو 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍