نیکانیکا مدیر عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 311 عنوان رنگ کردن مو در هفته ۵ بارداری مشکل ایجاد میکنه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 20 پست سلام دوستان تو هفته ۵ بارداری با اینکه بی بی تستم مثبت شده بود ولی جلو موهامو رنگ زدم واسه نامزدی داداشمخیلی پشیمونممیترسم اتفاقی بیافتهشما تجربه مشابه نداشتین؟یا اطلاعی ندارید؟ خدایا آن ده که آن به 1400/08/23 | 23:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماشالا عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 6947 من برگشتم فقط یه کوچولو شکم مونده که اونم بخاطره سزارینه من الان باردارم بعد که بچه ام دنیا بیاد میرم عمل ولی برا بچه دوم پرسیدم خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27950 منم الان باردارم انشاءالله بچه ام دنیا بیاد میرم برا عمل اسلیو بسلامتی ایشالا.اگه شیردهی داشته باشی بعدش باید بری تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
ماشالا عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 6947 بسلامتی ایشالا.اگه شیردهی داشته باشی بعدش باید بری سلامت باشی عزیزم آره میذارم بعد دوسالگیش برم عزیز شما صورتتون تغییری هم کرد مثلا از لحاظ پیر شدن وافتادی میگم؟یکی از فامیلای ما عمل کرد خیلی از ریخت وقیافه افتاده انگار اصلا پیر شده شوهرمم اونو دیده میگه توام اونجوری بشی من تو روت نگاه نمیکنم خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27950 سلامت باشی عزیزم آره میذارم بعد دوسالگیش برم عزیز شما صورتتون تغییری هم کرد مثلا از لحاظ پیر ... نه عزیزم من اتفاقا صورتم خیلی خیلی بهتر شده و به خاطر رژیم غذایی خوبم اصلا افتاده نشده تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
ماشالا عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 6947 نه عزیزم من اتفاقا صورتم خیلی خیلی بهتر شده و به خاطر رژیم غذایی خوبم اصلا افتاده نشده خداروشکر عزیزم اتفاقا دیشب همین حرفو به شوهرم گفتم خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مررررسااانااا۱۳۹۸ عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 4630 من الان باردارم بعد که بچه ام دنیا بیاد میرم عمل ولی برا بچه دوم پرسیدم نمی دونم تو بارداری دوم چطوری میشه و فرقش با اولی چقدره ولی من تقریبا ۴ یا ۵ ماه بعد از سزارین به وزن قبلم برگشتم خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨👩👧