2777
2789

دختر من از ۷سالگی تبلت داره بدون سیم کارت.گوشی منم کامل دستشه برا درس یا فیلم دان کردن یا شاد و واتساپ و اینستا.الان ۱۱سالشه.الان میخوام گوشیمو عوض کنم احتنالا گوشی خودمو بدم بش.بدون سیمکارت البته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۲ سالگی

البته قبلش اونقد تو زندگیش میزارم هیجانات خوب رو تجربه کنه که به گوشی فکر نکنه 

مثلا یه دوربین خوب برا ثبت لحظات که داشته باشه میتونم رو گوشی خودم  اینستا بزارم 

میتونه با سیستم فیسبوک داشته باشه اما زیر نظر خودم 

مسافرت هم از ۱۴ ،۱۵ سالگی بره 

خودم تو این سنین بودم تجربه کردم 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

عزیزم من وقتی دخترم هفتم شداجازه دادم شماره منو به دوستاش بده،ومشترک باهم استفاده کردیم،فقط برای مکالمه مهم درسیش،پسرم باپدرش مشترک استفاده میکرد،دخترم یازدهم که شداجازه دادم بیشتردستش باشه،وقتی بچه هام اسم گوشی شخصی رومیگرفتن،بغلشون میکردم،وبامحبت بهشون میفهموندم که هنوز براشون زوده،االان دخترم بیست سالشه،نوزده سالگی،گوشی براش هدیه گرفتم،ولی پسرم هفده سالشه،همچنان شریک باباشه،پسرم برای درساش،تبلت بدون سیم‌کارت داره،پسرسومیم هفت سالشه،باتبلت داداشش،روزی نیم ساعت بازی میکنه،درکل خیلی زودنگیرین برابچه ها،چون توی گوشیاهزارویک چیزه،وتوی سن کمترازهفده هجده سالگی،برای بیشتربچه هاازلحاظ روحی خوب نیست.