2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 30 پست
نه اصلا ولی این چندروزواقعاحالم بده،هیچکس راندارم ارومم کنه اینم ازشوهرم

خانمي اينو بفهم كه تو تنها نيستي

من هم شوهرم عين شوهر توهه

بي احساس بي درك 

ادم هرچي ميخواد با شرايط كنار بياد اصلا نميشه

چون زنيم و نياز به محبت و احترام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا ولی این چندروزواقعاحالم بده،هیچکس راندارم ارومم کنه اینم ازشوهرم

راستش منم تجربه دارم.تنها راهی که به ذهنمرسید وبرای من موفق عمل کرد تغییر خودم بود.البته سرد بودم ولی اینبار اگاهانه عمل کردم.خودمو قوی کردم که به جایی نگیره!

خانمي اينو بفهم كه تو تنها نيستي من هم شوهرم عين شوهر توهه بي احساس بي درك  ادم هرچي ميخواد ...

خیلی سخته اینجوری،من هم خودم خیلی محبت میکنم هم انتظارمحبت دارم ولی اون سردوبی تفاوت

❤❤لذت یعنی باهم بریم اتاق معاینه،صدای ضربان کوچولویی که قراره تاره بیادروبشنویم👌👌👌❤❤
شایدخانمازبون تندوتیزی داشته باشن ولی با محبت خیلی زودرام میشن که آقایون اکثرااین کاررابلدنیستن

اره درسته محبت اقایون تو فکرشونه نه تو دل ظاهریشون که طبیعی باید با محبت خانم ها فرق کنه.

خیلی سخته اینجوری،من هم خودم خیلی محبت میکنم هم انتظارمحبت دارم ولی اون سردوبی تفاوت

ميدونم چي ميگي

چون دقيقا تو همين موقعيتم

شوهر كه بچه ادم نيست كه محبت رو بي چشمداشت بهش بدي

شوهره

محبت دادي بايد جواب بده

آی یو آی چیه  شوهرت چی گفت که ناراحت شدی

داستانش طولانیه اماخلاصه اش مامستآجریم،تویه خونه ۴۰متری که هیچ امکاناتی ندره،حتی یه پمپ آب،واقا دیگه ازبی ابی کلافه شدم.دیروزهم ازطهرتا۱۲شب آب نبودمنم که گفتم این چندروزحال خوبی ندارم یه کم غرزدم که خسته شدم ازاین وضع وهیچ کاری نمیکنی(یه تیکه زمین داریم گذاشتیم واسه فروش که یه آپارتمان بهترواسه خودمون بخریم ولی هنوزفروش نرفته)میدونم اوضاع بده وشرایط واسه مردهاهم سخته امامازنهاهم یه موقع تحملمون تموم میشه اونم شروع کرددادوفریادوخلاصه دعواادامه دارشد.ظهرهم درباره همین موضوع حرفی زدکه دلم راشکوند

❤❤لذت یعنی باهم بریم اتاق معاینه،صدای ضربان کوچولویی که قراره تاره بیادروبشنویم👌👌👌❤❤
راستش منم تجربه دارم.تنها راهی که به ذهنمرسید وبرای من موفق عمل کرد تغییر خودم بود.البته سرد بودم ول ...

چطوری خودت راقوی کردی؟

انشالا بحق دله شكسته رباب زود به ارزوت برسي صبر داشته باش  خدا به وقتش همه چيو بهت ميده فقط ...

۱۰ساله دیگه خسته شدم.

چطوری خودت راقوی کردی؟

کتاب خوندم.خودمو تغییر دادم.کارایی که قبلا میکردم و برای همسرم عادی بود دیگه انجام ندادم طوریکه متوجه شد یه چیزی عوض شده! گاهی باهاش درددل میکردم دیگه نکردم.قشنگ متوجه شدم که الان ترس از دست دادنمو خیلی زیاد داره!

کتاب خوندم.خودمو تغییر دادم.کارایی که قبلا میکردم و برای همسرم عادی بود دیگه انجام ندادم طوریکه متوج ...

انشالله همیشه زندگی آروم وعاشقونه ای داشته باشین