2777
2789
عنوان

دلم گرفته

339 بازدید | 30 پست

سلام.من دیشب سریه حرف خیلی بی ارزش باشوهرم بحثم شد.چون میدونست چندروزه حال روحیم خرابه توقع داشتم کوتاه بیادولی انقدرکشش دادکه تاصبح داشتیم بحث میکردیم وهیچکدوم نتونستیم بخوابیم.صبح رفت سرکاروظهرکه براناهاراومدخیلی گرفته بودمنم هی سربه سرش گذاشتم وشوخی کردم که آشتی کنه(بزرگترین عیبم اینه که اصلاطاقت قهرندارم ونمیتونم یه ساعت باکسی قهرکنم مخصوصاشوهرم)اولش توقیافه بودامابعداونم کوتاه اومدولی بازداشت میرفت سرکاریه حرفی زدکه خیلی به هم ریختم ازعصباتیت قسم خوردم تاعصری که برگرده یه بلایی به سرخودم میارم.امااون خیلی راحت رفت سرکار.خیلی دلم گرفته یعنی جون من اینقدرواسش بی ارزش بود؟؟😢😢😢

❤❤لذت یعنی باهم بریم اتاق معاینه،صدای ضربان کوچولویی که قراره تاره بیادروبشنویم👌👌👌❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما دیگه بزرگ شدین 

این لج بازیا و پلاچ بازیا چیه در میارین 

وقتی میبینی اعصاب نداری شاید اونم تو شرایط عصبی بدی باشه یکم فاصله بگیر تا اوکی که شدی 

معلومه آدم تو ناراحتی همه حرف میزنم و می‌شنوه 

بلا سر خودم بیارم یعنی چی ،شوعرت میمونه یه دختر تازه بالغ رو گرفته یا یه زن عاقل؟

عزیزم شما دیگه بزرگ شدین  این لج بازیا و پلاچ بازیا چیه در میارین  وقتی میبینی اعصاب ندا ...

خوب منم ناراحتم،آی یوآی داشتم منفی شده،دوروزه همش کارم گریه واعصاب خوردی ازش توقع داشتم درکم کنه تواین شرایط 

❤❤لذت یعنی باهم بریم اتاق معاینه،صدای ضربان کوچولویی که قراره تاره بیادروبشنویم👌👌👌❤❤

متاسفانه مشکل خانم ها فقط زبون خوشکلشون که اگه کمی کنترلش میکردند شوهر که هیچی فرشته ها هم دستشون را میبوسیدند وگرنه از انگشت پاشون تا اخرین مو سرشون طلا هستند با این همه خوبی وسختی ها که تحمل میکنند.

حرف یا کاری که نمیخوای انجام بدی اصلا نگو! بعدم سعی کن خودتو تغییر بدی!

توعصبانیت ادم هرحرفی ممکنه بزنه حتی ممکنه واقعا یه بلایی سرخودش بیاره،اون نبایدنگران من میشد؟؟

خوب منم ناراحتم،آی یوآی داشتم منفی شده،دوروزه همش کارم گریه واعصاب خوردی ازش توقع داشتم درکم کنه توا ...

خوب اونم ناراحته 

دلیل نمیشه که تو هر جوری دوست داری رفتار کنی و از اون انتظار داشته باشی کوتاه بیاد 

توعصبانیت ادم هرحرفی ممکنه بزنه حتی ممکنه واقعا یه بلایی سرخودش بیاره،اون نبایدنگران من میشد؟؟

چرا 

شما قبلا هم اینجوری گفته بودی؟که مثلا بی ارزش شه براش یا بگه بلوف زده و ...؟

متاسفانه مشکل خانم ها فقط زبون خوشکلشون که اگه کمی کنترلش میکردند شوهر که هیچی فرشته ها هم دستشون را ...

شایدخانمازبون تندوتیزی داشته باشن ولی با محبت خیلی زودرام میشن که آقایون اکثرااین کاررابلدنیستن

چرا  شما قبلا هم اینجوری گفته بودی؟که مثلا بی ارزش شه براش یا بگه بلوف زده و ...؟

نه اصلا ولی این چندروزواقعاحالم بده،هیچکس راندارم ارومم کنه اینم ازشوهرم