2777
2789
عنوان

کیا دارن زبان انگلیسی میخونن؟؟

361 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من تازه دارم زبان میخونم کلاس نمیتونم برم. تو خونه میخونم کتاب تاچ استون یک رو دارم میخونم. کنارش چه کتاب دیگه ای بخونم یا همین کافیه. چطوری برنامه ریزی کنم که خوب خوب یاد بگیرم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم گرامر این یوز میخونم البته با اپلیکیشنش هر روز یه درسشو میخونم اخر هر درسم یه کوییز داره

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
نمیدونم

بزن نت ب قول دوستان همه وطالبشو دان کن.در ضمن دایره لغات بالا هم عالیه

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین
بزن نت ب قول دوستان همه وطالبشو دان کن.در ضمن دایره لغات بالا هم عالیه

کتاب تاچ رو با کتاب کارشو گرفتم دوتا نرم افزار هم دارم. با اینا فعلا دارم کار میکنم آموزش کتاب تاچ رو هم از اپارات نگاه میکنم خیلی خوب تدریس میکنن

کلاس گروهی زبان خانم ها

(مخصوص شاغلین یا افرادی که تایم ازاد برای شرکت در کلاس های در طول هفته ندارند)

کلاس ها یک روز در هفته(ماهی 4 جلسه)

در دو تایم صبح:(انتخابی)

دوشنبه ها صبح 10 -11

یا پنج شنبه ها صبح 10-11

-تمرکز کلاس بر روی مکالمه میباشد

-شروع کلاس : 1 اذر

هزینه ماهی 100 هزار تومان

جهت اطلاعات بیشتر و یا ثبت نام پیام دهید

کلاس های رایگان ترجمه داستان انگلیسی