2777
2789

سلام من تازه امدم اینجا قبلا خواننده خاموش بودم

من ازتون یه درخاست دارم

میشه بهم بگید چیکار کنم مشکلات حل شه ینی چه دعایی بخونم چه چیزایی بگم به خدا خیلی اوضاعم داغونه ممنون میشم کمکم کنید و بهم بگید چه دعاهایی بخونم یا چله بگیرم

برای من‌یه صلوات بفرستید لطفا مشکلاتم حل شه و خدا کمکمون کنه لایک کنید منم برای شما بفرستم):)با افتخار سیده اولاد پیغمبرم:)

تا میتونی واسه خدا نامه بنویس 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز۱۰۰د بار دعای مقاتل رو خوندم امیدوارم خدا جوابم رو بده 

تو روخدا برا منم دعا کنید خیلی حالم بده بعد ۴ سال دعا هنوز منتظرم

ان شاءالله خدا جواب همه رو بده جواب منم بده 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

برات آیت الکرسی خوندم وصلوات

دوستان واردبیان بگن بهت

نشد

سرچ کن

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
از امام رضا بخواه 

😭😭😭😭😭😭😭

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
تا میتونی واسه خدا نامه بنویس 

وقتی نوشتم چیکارشون کنم؟

برای من‌یه صلوات بفرستید لطفا مشکلاتم حل شه و خدا کمکمون کنه لایک کنید منم برای شما بفرستم):)با افتخار سیده اولاد پیغمبرم:)
دیروز۱۰۰د بار دعای مقاتل رو خوندم امیدوارم خدا جوابم رو بده  تو روخدا برا منم دعا کنید خیلی حا ...

برای هرمشکلی هست این دعا؟

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
دیروز۱۰۰د بار دعای مقاتل رو خوندم امیدوارم خدا جوابم رو بده  تو روخدا برا منم دعا کنید خیلی حا ...

انشالله خدا جوابتو میده

برات آیت الکرسی خوندم وصلوات دوستان واردبیان بگن بهت نشد سرچ کن

مچکرم منم برای شما خوندم

وقتی نوشتم چیکارشون کنم؟

نیا زیرینست کارشون کنی 

من دفترچمو هنوز دارم

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
انشاءالله ناامید نشو  دعا کن منم حاجت بگیرم

ممنون عزیزم 

چشم