2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاید همتون تازه واردم

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 25 پست
چله حدیث کسا بگیر توسل پیدا کن به پنج تن  چله سوره یس ختم صلوات  برامنم دعا کن حاجت ...

مچکرم ازت انشالله همه حاجتشونو از خدا بگیرن:)

برای من‌یه صلوات بفرستید لطفا مشکلاتم حل شه و خدا کمکمون کنه لایک کنید منم برای شما بفرستم):)با افتخار سیده اولاد پیغمبرم:)
نیا زیرینست کارشون کنی  من دفترچمو هنوز دارم

اخه شنیدم باید با اب روون بذاری بره 

برای من‌یه صلوات بفرستید لطفا مشکلاتم حل شه و خدا کمکمون کنه لایک کنید منم برای شما بفرستم):)با افتخار سیده اولاد پیغمبرم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم یه جایی نوشته بود دعای ناد علی رو هفت نوبت یا هفت بار بخونین جواب میده

من یه بار از ختم (یا علی)حاجت گرفتم ..

فک کنم ده هزار تا ۱۲ هزار باشه نمیدونم سرچ کن یا بپرس تعدادشو، تو یه روز باید بگی تموم شه

برای هرمشکلی هست این دعا؟

فک کنم 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
فک کنم 

خدا دله شماروشادکنه

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
خدا دله شماروشادکنه

ممنونم ازتون 

❤❤❤😔😔

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
اخه شنیدم باید با اب روون بذاری بره 

این کارم میتونی بکنی 

ولی بنویس هر چی میخوایی بنویس 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
خوندم یه جایی نوشته بود دعای ناد علی رو هفت نوبت یا هفت بار بخونین جواب میده من یه بار از ختم (یا ع ...

خیلی ممنونم