2777
2789
عنوان

موندم سر دوراهی از پدرم النگوهامو بخام یا ن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونن اونام اوضاع مالیم خوب نیس اخه پول گذاشتیم بورس اونم ک وضعیتش خبر دارین چیشد دیگه در جریان هست ...

عزیزم میدونم هر ماه ۴ ملیون بگیر فشار به اونا هم وارد نشه

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن 
رسمتون چیه در مورد جهیزیه؟ با مادرت راحتی؟ ملایم ب مادرت بگو اینا ک نخریدیم را چی کار کنم من خجالت ز ...

من برا جهیزیم هیچ وقت صحبتی نکردم ک بگم برام بخرین یعنی میگی برم بگم جهیزیمو کامل کنن🙄

بگو بابا از دوستم پول قرض گرفتم الان میخواد. کاری نداره

اینجوری بگم فکر میکنی یادش میاد ک برا النگوم بوده خب میزاره رو حساب قرض دیگه عزیزم فک میکنه میگم قرض بده

اینجوری بگم فکر میکنی یادش میاد ک برا النگوم بوده خب میزاره رو حساب قرض دیگه عزیزم فک میکنه می ...

خب دیگه پولو گرفتی بگو واسه النگوعه

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن 
من برا جهیزیم هیچ وقت صحبتی نکردم ک بگم برام بخرین یعنی میگی برم بگم جهیزیمو کامل کنن🙄

بگو مثلا فلان چیز چقدر قشنگه بخریم ب نظرت مامان؟ یا فلان چیز تو خونه نیازه بخریم؟ علاقه نشون بده ب وسایل نظر بده ذوق نشون بده با زبون نرم برات بخرن . مدل درد و دلی بگو ب مامانت. مستقیم نگو کامل کنید . یا بگو خجالت میکشم کم ببرم خونه خودم جلو شوهرم شرمنده نشم. خودت بهتر زبون مادرتو میدونی خب ببین چ جور بهتره

بگو مثلا فلان چیز چقدر قشنگه بخریم ب نظرت مامان؟ یا فلان چیز تو خونه نیازه بخریم؟ علاقه نشون بده ب و ...

ی مورد اینجوری پیش اومد جشنواره ی ظرف بود با مامانم بیرون بودیم گفتیم بریم ببینیم فروشنده قسطی هم میداد اما بخاطر ۳ماه یا ۵ماه خیلی روش میکشید منم گفتم زیاد بیخیال دیگه مامانم گفت من میدم بگیر بعد ب من قسطی بده 

بگو مثلا فلان چیز چقدر قشنگه بخریم ب نظرت مامان؟ یا فلان چیز تو خونه نیازه بخریم؟ علاقه نشون بده ب و ...

خب میزاشتی بگیره دیگه وا مگه نمیگی دارن. میگرفتی نهایتش بعدش میگفتی ندارم بدم چند ماه پیش میرفت اونام بیخیال میشدن

خب میزاشتی بگیره دیگه وا مگه نمیگی دارن. میگرفتی نهایتش بعدش میگفتی ندارم بدم چند ماه پیش میرفت اونا ...

عزیزم نگفت خودم میگیرم ک گفت من میدم تو بگیر قسطی ب من بده منم گرفتم الان دارم قسطی پولشو میدم بهش