2777
2789
عنوان

موندم سر دوراهی از پدرم النگوهامو بخام یا ن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 55 پست

بزار اول خریداتو بکنن لج نکنن تموم شد اگر کم و کسری داری ک خودت میگی داری بگو ممنون اما کم و کسری هست و میخوای خودت بخری توقعی از اون ها نداری فقط لطفا اون قرضتو بدن ک بتونی. حالا یا پولتو میدن یا سعی میکنن کم و کسری بیشتر رفع کنن دیگه.

وضع مالی خانوادت خوبه اما کم و کسری میزارن؟دارن اصلا قرضتو بدن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دارن و میتونن بهشون بگو  وگرنه که بلاخره کلی زحمت کشیدن و خرج کردن واسه شما  اونام پ ...

داشتن ک دارن میدونم نمیدونم شاید بقول دوستان من بگم اونام بخوان همین چن تیکرو حساب کنن و ...😑

خوب اگه داشتن میدادن. گناه دارن لابد ندارن که نمیتونن بهت برگردونن.من بودم چیزی نمیگفتم،خوب چه اشکال داره یه بار هم بچه ها کمک حال پدر مادرشون باشن بدون چشم داشت.

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم
عزیزم فراموشش کن  میخواستن بدن تا الان میدادن  فقط دلخوری میشه

خودمم فراموش کرده بودم اما الان بخاطر اوضاع مالی  گفتم بگم نگم تا الان اصلا حرفی نزدم چون فک میکردم حداقل جهیزیمو بگیرن برا خواهر بزرگم با این ک اون زمان مستاجر بودن و ... بیشتر گرفتن من ک بهشون کمک کردم و الانم مشکلی ندارن نگرفتن خیلی دلم میسوزه برا خودم چندینبارم دعوام شده باهاشون خواستم برم ی جایی تا عید ک برم خونه خودم نزاشتن

چرا میخوای بخاطر ۱۵ گرم طلا باباتو ناراحت کنی شاید نداره  اونا الان سنی ازشون گذشته بیشتر به پ ...

چون احتیاج دارم ب فکرش افتادم وگرنه ک اصلا بهش فکر نمیکردم 😔

بزار اول خریداتو بکنن لج نکنن تموم شد اگر کم و کسری داری ک خودت میگی داری بگو ممنون اما کم و کسری هس ...

آره عزیزم دارن اگه نداشتن ک من خودمم بهش فکر نمیکردم اخه میخوایم عید عروسی بگیریم بنظرت اگه میخواستن تکمیل کنن تا الان نمیکردن؟

رسم دارین دختر جهزیه بده؟

رسممون قبلا اینجوری بوده ک خانواده دختر در حد توانشون بدن ولی موظف نبودن حتما بدن ولی خیلی وقته ک همه آشپزخونرو کامل میدن وسیله های ریز و اخه میگم برا خواهرمم بیشتر دادن حتی ب من اندازه خواهرمم ندادن 

آره عزیزم دارن اگه نداشتن ک من خودمم بهش فکر نمیکردم اخه میخوایم عید عروسی بگیریم بنظرت اگه میخواستن ...

رسمتون چیه در مورد جهیزیه؟ با مادرت راحتی؟ ملایم ب مادرت بگو اینا ک نخریدیم را چی کار کنم من خجالت زده میشم ی جوری مظلوم به نظرم تکمیل جهیزیه با زبون نرم بهتر تا بری سراغ گرفتن حق. اونو بزار برای اخر سر.