2777
2789

سلام دوستان داستان از این قراره ک حدودا ۶.۷ سال پیش من ۳تا النگو داشتم ک خودم خریده بودم و خانوادم حتی ی هزاریشو هم نداده بودن چندین سال مستاجر بودیم و با وام تقریبا پولشون جور شد خونه بگیرن ی مقدار کم داشتن میخواستن طلاهای مامانمم بفروشن ولی بازم کم میومد ینی فک کنین لنگ ۲. ۳تومن بودیم، من خودم پیشنهاد دادم گفتم النگوهای منم هست حالا لازمه بفروشین بعد میگیرین اونام بی چون و چرا و حرفی قبول کردن فاکتورشم بود ک ۱۵ گرم بودن اون موقع شد ۱۵۰۰  الان حساب کنی میشه ۱۸ تومن 

فک میکردم یک سال ۲سال ... بعد بدن ولی سالها گذشت تا ب امروز ک اصلا حرفی ازش نمیزنن الان نامزدم میخوام برم خونه خودم واقعا ب پولش نیاز دارم فک میکردم شاید تو جهیزیه بخوان برام جبران کنن اما جهیزیم نخریدن برام جز ۳.۴ تیکه چیکار کنم چجوری بگم بهشون؟ بماند ک چقد سخت میگذره این روزام تو این خونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدن ،اگه میخواستن بدن خیلی زودتر ازینا سعی میکردن جبرانش کنن ،فک کنم رو جهیزیه حساب کردن 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اگه دارن و میتونن بهشون بگو 

وگرنه که بلاخره کلی زحمت کشیدن و خرج کردن واسه شما 

اونام پدر مادرن از نامزد بهتون نزدیکترن و الویت دارن

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

بده نیستن  خودت رو ضایع نکن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

چرا میخوای بخاطر ۱۵ گرم طلا باباتو ناراحت کنی شاید نداره 

اونا الان سنی ازشون گذشته بیشتر به پول احتیاج دارن شما کم کم میتونی لوازم خونه رو بخری

هیچ شوهری ارزش اینو نداره که بخاطر جهیزیه پدرتو ناراحت کنی

نگیر ازشون 😍چند وقت پیش مامانم اومد خونمون دخترم طلاهامو نشونش میداد با شوخی به دخترم گفت خوشبحال مامانت طلا داره منم با جون و دل خواستم یکی از النگوهامو بهش بدم ولی هرچی کردم قبول نکرد.

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...