2777
2789
عنوان

خانمای وارد به سیسمونی بیاید

177 بازدید | 27 پست

خانما نی نی لای لای چیه؟

تو نت میزنم ده مدل میاره گیج شدم

اصلا به چه درد میخوره؟

شبا بچه رو توش میخوابونن؟

اخه انگار توش گوده بچه نیم خیزه خب شب تا صبح کمرش نمیگیره؟

اصلا به درد نمیخوره خواهرم گرفت گردن و کمر بچه توش اذیت میشد دیگه نذاشت توش

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گهواره بخر خیلی خوبه . من برای این یکی خریدم . سر پسرم دهنم سرویس شد رو پا میذارمش

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

اخه مادر شوهرم میگفت شب باید بچه تو نی نی لای لای بخوابه تکونش بدی امنتره

فکر کنم بنده خدا منظورش چیز دیگست

من رو تخت نمیتونم بخابم که تخت کنار مادر بگیرم 

رو زمین میخوابم برای بچه چی باید بگیرم؟

گهواره بخر خیلی خوبه . من برای این یکی خریدم . سر پسرم دهنم سرویس شد رو پا میذارمش

گهواره ارتفاعش زیاده؟بلنده؟

میگفتم ینی یه چیزی باشه که کوتاه باشه کنارم باشه چون زمین میخوابم سختم نباشه هی بخوام بلند شم

به درد نمیخوره  کار کریر رو میکنه ولی برقی گهواره بزرگ بگیر

گهواره ارتفاعش زیاده؟بلنده؟

میگفتم ینی یه چیزی باشه که کوتاه باشه کنارم باشه چون زمین میخوابم سختم نباشه هی بخوام بلند شم

اخه مادر شوهرم میگفت شب باید بچه تو نی نی لای لای بخوابه تکونش بدی امنتره فکر کنم بنده خدا منظورش چ ...

گهواره بخر من اینو خریدم 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
گهواره ارتفاعش زیاده؟بلنده؟ میگفتم ینی یه چیزی باشه که کوتاه باشه کنارم باشه چون زمین میخوابم سختم ...

گهواره هایی هستن که زیاد بلند نیستن 

میتونی پیدا کنی 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

گهواره ارتفاعش زیاده؟بلنده؟ میگفتم ینی یه چیزی باشه که کوتاه باشه کنارم باشه چون زمین میخوابم سختم ...

عکسشو فرستادم میتونی بخوابی دستتو بذاری روش تکونش بدی ارتفاعش کمه