2777
2789

عقده جونم،عقده

اینکه الان دوباره با یه کاربری جدید اومدم نی نی سایت فقط یه دلیل داره،اینکه یه روزی،یه جایی ،بخونم اون کاربر تاپیک زده و گفته که گرفتار شده،دلم خنک بشه ،کاربر vorojak,یا هر آشغال دیگه ای که کاربری قبلیمو ترکوند،فکر نکن شاخی،از یه جایی کارما شاختو بشکنه که از دردش بیای همینجا چس ناله کنی🤘 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمه های من که تا تونستن باعث شدن پدرم شکست بخوره نسبت به مادرم بی اعتمادش کردن مامانمو مسخره کردن کوچیک کردن‌‌‌‌...هرچی عیب هس رو مادرم گذاشتن....چند سال اخیر گم شدن پدر من خودشو پیدا کرد یعنی .پدرم در حدی به مادرم بی اعتماد بود پول تو خونه نمیذاشت‌‌‌...کلی پولشو ار حیبش زدن....مامان من حیلی ساده پاک ولی این شیاطین هر کار تونستن کردن

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

چون زندگیشون مشکل دارن نمیتونن ببینن یکی ک بهشون نزدیکه زندگی خوبی داره اینجور افراد حسود جاری هاشونم هستن حسود فامیل های دیگه هم هستن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

خواهرشوهر من اومده به بچه من نگاه میکنه میگه چقدر شبیه پسر همسایمون؟ اونم جلو شوهرم گفت 

منم گفتم دختر توهم شبیه پسرخالمه

یعنی چی یجوری شدم یعنی قصدش چیه 

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
عاخه حسادت به چی جونم همون چیزایی که همه دارن و مام داریم اونم داره

همیشه همینه دیگه

متاسفانه توی خانواده های ایرانی اغلب مشکل خواهرشوهر مادر شوهر هست

همین نی نی سایت نصف بیشتره تاپیکا همینه

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
به زمین گرم بزنه تشون خدا 

پول یدونه حیاط از جیب بابام زدن اون زمان ها....یبارم مادرم رو کم عقل تصور کرده و به حرفش گوش نداده برداشته پول داده به یه نفر اونم فرار کرده اونم پول به حیاط دیگخ....اینا برمیگرده به اونا که نشستن همش بد مادرمو گفتن خرابش کردن

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌