2777
2789
خواهرشوهر من اومده به بچه من نگاه میکنه میگه چقدر شبیه پسر همسایمون؟ اونم جلو شوهرم گفت  منم گ ...

ما هنوز بچه نداریم خواهر شوهرم میگه وای فک کن بچت زشت بشه سیاهم باشه اییییی 

برعکس ما ۲ تامونم تعریف نباشه خوش چهره ایم و سفید ینی عقده دارن بعضیاشون نمیدونم که من خیلی ناراحت میشم پیش اینجور ادما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه زایمان کردم مادرشوهرم بچمو گذاشته جلوش میگه مو نداره کچله سیاهه فلانه انگشتشو نگا کن فلانه وای دارم دیونه میشم کاش میتونستم یه دست کتک مفصل بهشون بزنم

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
ما هنوز بچه نداریم خواهر شوهرم میگه وای فک کن بچت زشت بشه سیاهم باشه اییییی  برعکس ما ۲ تامونم ...

بگو اتفاقا من سیاه دوس دارم هرچی باشه پاره تنمه جونمم میدم براس ❤بگو مهم سیرت زیباست نه صورت ....بگو طرز تفکرت مال زمان قاجاره

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
عمه های من که تا تونستن باعث شدن پدرم شکست بخوره نسبت به مادرم بی اعتمادش کردن مامانمو مسخره کردن کو ...

بنده خدا مادرت چی کشیده از دست عمه های روانیت         شماهم همیشه پشت مادرتون باشید  عمه بی عمه   

من تازه زایمان کردم مادرشوهرم بچمو گذاشته جلوش میگه مو نداره کچله سیاهه فلانه انگشتشو نگا کن فلانه و ...

بابا برات مهم نباشه از امرور فقط خوشگلم صداش کن با الفاظ قشنگ صداش کن ....بگو به چشم من زیباترینخ....مادر شوهرت شاید میخواد بچه چشم نخوره بعدا نگی مادر شوهرم چش زد

عمه های من که تا تونستن باعث شدن پدرم شکست بخوره نسبت به مادرم بی اعتمادش کردن مامانمو مسخره کردن کو ...

خداااااااایااااااا واقعا فقط خدا میدونه مادرتون چه روزهای سختی رو گذرونده،اصلا آسووون نیست برای یه زن

ان شالله به جبرانش تا همیشه خوشحال باشه

بنده خدا مادرت چی کشیده از دست عمه های روانیت         شماهم همیشه پشت مادرتون با ...

من قطع رابطم باهاس خواهرمم....فقط برادرم میره

خداااااااایااااااا واقعا فقط خدا میدونه مادرتون چه روزهای سختی رو گذرونده،اصلا آسووون نیست برای یه ز ...

حالا بازم رو داره میاد خونه مامان اینا پدر من خیلی دهن بینه خییییییلی ....بچه بودم یادمه چقد مادرمو میزد با کمربند و ما چقد جیغ میزدیم‌‌‌‌..‌‌البته ۴ تا زن عمو دارم همسون با عمپ قط رابطن