2777
2789
عنوان

از کی به بچه هاتون غذا دادید و چقدر

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 29 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فوق تخصص گوارش اطفال بما گفت ریفلاکسی زیر ۶نباید هیچ اب و عذایی بهش بدید

من دروبرم هرچی بچه رفلاکسی دیدم از ماه پنج شروع کردن چون اکثرشونم بخاطر رفلاکس وزن نگرفته بودن ولی  دکتر پسر من گف چون رفلاکس نداره کم وزن نیس از پایان ۶ماه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ازحریره شروع ڪن نصف بادوم خیس خورده پوست ڪنده ازالڪ رد ڪن بادو تا قاشق شیرڪمےحرارت بده 

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم
چیکار کنم فقط خوابیدنی شیر میخوره احساس میکنم یه ذره هم لاغر شده

اول ببرش فوق تخصص گوارش مشکل رفلاکس حل بشه چون همون باعث میشه خوب شیر نخوره و خوب وزن نگیره

من از ۴ماه شروع کردم ولی مطلق شیر گاو نباید بدی حتی یه قاشق شیرخشک مخصوص دکتر بهت میده اگر خواستی 

و با همون دکتر در مورد غذای کمکی مشورت کن

امیدوارم خودت هم شیرگاو و لبنیات اینا نخوری به خاطر دقلاکس

پس خوب بوده برای دخترتون منم شروع کنم میگم شاید بهتر باشه براش 

اره چون شیر خودم دیگ سیرش نمیکرد ولی پسرم چون شیرخشکیه سیر میشه معده شو قبول نکرد گذاشتم ی ماه دیگ شروع کنم

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
منم میگم شاید غذای سفت بخوره کمتر بالا بیاده از یه طرفم میارسم میگم بدتر نشه یه وقت

حتمن از دکتررش بپرس خودسرانه هیچکار نکن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب