2777
2789
عنوان

کیک باقلوا با marzi 👩‍❤️‍👩

| مشاهده متن کامل بحث + 9084 بازدید | 94 پست
اون تاپیک یه تیر خلاص بود به خودش  کی میاد دوستش رو میذاره وسط تا یه مشت غربتی بیان هر چی لیاق ...

از کوزه همان برون تراود ک درون اوست

چقد ی نفر ذهنش بیمار میتونه باشه ک همه رو مثل خودش ببینه دقیقا چیزی ک اصلا ی درصدم تو ذهن ما نمیگنجه

حیف وقتی ک سر این ادم بی ارزش گذاشتم یا چقد ناراحت شدم بخاطر رفتاراش

از توام ممنونم ک روشنم کردی و گفتی ب خودم بیام

♥️♥️♥️

از کوزه همان برون تراود ک درون اوست چقد ی نفر ذهنش بیمار میتونه باشه ک همه رو مثل خودش ببینه دقیقا ...

عزیزی واسم 

اعصاب خوشگلت رو واسه هیچی خورد نکن 

هیچی و هیچکس توی دنیا این ارزش رو نداره 

خودت و خانواده ات رو عشقه گلم 

ببوس دختر منو💋💋💋💋💋

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مال من شیرینیش اصلا دل زننده نیست  خیلی لطیف و خوشبو هست بیشتر  من دو تا دیس درست کرد ...

عزیزم مرسی از توضیحاتت❤️❤️

مال منم خیلی خوش عطر بود ولی چون من چیزای خیلی شیرین نمیتونم بخورم دوسش نداشتم حالا این دستورم امتحان میکنم 

سلام گلم  این کیک و بنظرت میشه تو قابلمه پخت؟ 😢

سلام 

یعنی کیک رو روی گاز بپزید؟ 

فک میکنم بشه 

ببخشید من خیلی بلد نیستم تو قابلمه کیک درست کنم🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مرضی جون دست گلت درد نکنه.از کیک یزدی م خوشمزه تر میشه؟ کیک یزدی وپختم با دستور که گذاشتی بی نهایت خوشمزه بود.بردم برای مادرشوهر از حسادت گفت آره هر کی موادشو داشته باشه خوشمزه میشه بخاطر موادش هست.گفتم نه جونم بخاطر پیمانه ش هست وکسی که پخته دست پختش .😂😂😂خلاصه کلی کلاس گذاشتم.دستت طلا عزیزم.بخاطر این همه هنر که یاد میدی به بقیه❤❤❤😍😍😍

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
سلام مرضی جون دست گلت درد نکنه.از کیک یزدی م خوشمزه تر میشه؟ کیک یزدی وپختم با دستور که گذاشتی بی نه ...

امان از دستت دختر🤣🤣🤣🤣🤣

سلام به روی ماهت 

میخواستی بهشون بگی موادش که ارد و شکر و تخم مرغه شما چند تا قاشق از همونا بخور ببین خوشمزه اس دوست داری یا نه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بعضیا تحمل دیدن هنر کس دیگه رو هم ندارن 

آفرین به شما خانم هنرمند عزیزم 

نوش جانتون

این خب کلا با کیک یزدی فرق میکنه 

این مجلسی تره 

من معمولا برای مهمان درست میکنم 

از نظر من خوشمزه تره 

حالا امتحان کنید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امان از دستت دختر🤣🤣🤣🤣🤣 سلام به روی ماهت  میخواستی بهشون بگی موادش که ارد و شکر و تخم مرغ ...

فدات عزیزم.کلا چشم دیدن من ونداره چه برسه هنر خواهر جان.به هر حال از بانوی هنرمند مثل شما یاد گرفتیم.خیلی  ممنونم از تاپیک های مفید ودشمن کش  ت 😂😂.انشالله همیشه تنت سالم باشه ودلت خوش کنار عزیزانت😘😘❤❤

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
فدات عزیزم.کلا چشم دیدن من ونداره چه برسه هنر خواهر جان.به هر حال از بانوی هنرمند مثل شما یاد گرفتیم ...

قربانت عزیزم 

منم کم ندارم از این دست آدما دور و برم 

سخت نگیر😍 

موفق باشی عزیزم 

خواهش میکنم باعث افتخاره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مرضی جون ،خسته نباشی خیلی عالی شده 

تاپیک قبلیت دیدم جوابمو دادی ولی اون کاربریمو تعلیق کردن نتونستم بااون بیام ،چون تو تاپیک مربوط به آخوندا استیکر خنده گذاشتم لغوم کردن نی نی یار گف که اصلا نبااااید توش شرکت میکردین ،چ سایت خفنی بود نمیدونستم زودهم رسیدگی میشه به این چیزمیزا🤢😄😄😄😂😂😂😂😂

اره پنیر پیتزام عین چسب میشد انداختمش دور۶۵هزارتومنم بهش پول داده بودیم مثلا😐

من میخوام یه ترازو آشپزخونه بخرم ولی نمیدونم چی بخرم ،میشه کمکم کنی؟

تو دیجی کالا چن موردو دیدم ولی یه نفربد گفته چن نفر تعریف کرده ،دودلم نمیدونم بخرم یانه؟

🫡

سلام مرضی جون ،خسته نباشی خیلی عالی شده  تاپیک قبلیت دیدم جوابمو دادی ولی اون کاربریمو تعلیق ک ...

سلام عزیزم 

تا دلت بخواد من سر این مسائل قطع کاربری شدم🤣🤣🤣

خوب کردی گلم اشکالی نداره درسته آدم حرصش میگیره اما شلامتیتون ارزشمند تره پنیر از برند های خوب بخرید مثلا کالین و ۲۰۲ و حتماااااااااااا به تاریخ تولیدش نگاه کنید من به تاریخ انقضاش خیلی توجهی نمیکنم بیشتر خرید هایی که میکنم تاریخ تولیدشون واسم مهمه که تازه باشن چون بالاخره چیزایی مثل پنیر شرایط نگهداریشون مهمه اگر زیاد تو یخچال فروشنده بمونه فکر کنید برق قطع بشه و یخچال خاموش بشه و اون پنیر آب بشه بعد برق وصل بشه و دوباره منجمد بشه اینجوری یه کیفیت و سلامت اون پنیر هیچ اعتباری نیست 

منفرقی نمیکنه پنیر یا چیز دیگه هر چی یخوام بخرم تاریخ تولیدش باید کمتر از یکماه باشه،شده از خرید صرف نظر کنم این کارو میکنم اما محصولی که چند ماه از تولیدش گذشته رو نمیخرم 

گلم ترازوی آشپزخانه من اینه سالهاس دارمش و ازش راضی ام 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم  تا دلت بخواد من سر این مسائل قطع کاربری شدم🤣🤣🤣 خوب کردی گلم اشکالی نداره درسته ...

ممنون که گفتی ازاین به بعد به تاریخ تولیدا توجه میکنم❤️❤️❤️😘😘😘

اینو پیداش کردم الان میخوام بزنم افزودن،این دوسه تا نظرات پایینش راست میگن؟

🫡