2777
2789
عنوان

کیک باقلوا با marzi 👩‍❤️‍👩

| مشاهده متن کامل بحث + 9065 بازدید | 94 پست
گلم ی سوال عسل نمیریزی توش؟ این عکس کیک یزدی مال خودته؟ همه رو باهم گذاشتی تو فر منظورمه اینه سی ...

نه عزیزم من عسل نمیریزم 

هر چی عکس من میذارم کارای خودمه 

بله همه رو باهم میذارم 

من سینی رو در میارم کلا 

قالب ها رو میچینم رو طبقه پنجره ای

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

و اینکه دلیل اینکه هم بکینک پودر هم جوش شیرین میزنی چیه؟

دستور کیک یزدی هم جوش شیرین داره هم بیکینگ عزیزم 

تمام دستور هاش داره 

در اصلاکیک یزدی رنگ قهوه ایش رو از جوش شیرین میگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشی زیاد سوال کردم میشه همه مواد رو درون قالب کیک بزرگ ریخت دیگه؟ باید جالب باشه

بله میشه 

من ریختم 

ممکنه پف مطلوبی نداشته باشه 

اما مزه همونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عالیه نوش جان گل🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

به به عزیزم چقد هنرمند👌 اصلا وارد تاپیکت شدم جا خوردم از بس لاکچری هستی حسودیم شد🥺 امیدوارم چشم ...

سلام عزیزم خوبی؟

میبینم رفتارت یهو ۱۸۰ درجه باهام تغییر کردا 🤣🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم خوبی؟ میبینم رفتارت یهو ۱۸۰ درجه باهام تغییر کردا 🤣🤣🤣🤣

سلام عزیزم مرسی خودت خوبی

ببخشید از بس خفن بودی حسودیم شده بهت گفتم جواب پیاماتو ندم ی وقت نترکم 😁

چاقالو خودم🤭😆

سلام عزیزم مرسی خودت خوبی ببخشید از بس خفن بودی حسودیم شده بهت گفتم جواب پیاماتو ندم ی وقت نترکم 😁 ...

اوه شت🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اینجا صدامو تغییر دادم که باکلاس به نظر برسم😐😐😐

🤣🤣🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوه شت🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اینجا صدامو تغییر دادم که باکلاس به نظر برسم😐😐😐 🤣🤣🤣🤣🤣

ژووون😆😆

فقط خواهشا کم ی دستی بزن کلک و پر ادمو میریزی

مرسی ک کمکم کردی بوقلمون صفتارو بشناسم

رفیق کهنه ک فکر میکردن جدیدی😅😅♥️♥️

ژووون😆😆 فقط خواهشا کم ی دستی بزن کلک و پر ادمو میریزی مرسی ک کمکم کردی بوقلمون صفتارو بشناسم رف ...

فدات 

توام به من اون روی کسایی که فکر میکردم موجه و محترم هستند رو نشون دادی 

بدی ما خوش قلبا اینه که فکر میکنیم همه عین خودمون هستند 

ولی اینبار فهمیدیم که هر کسی لایق واژه دوست و رفیق نیست 

حیف واژه دوست که به نجاست کشیدنش بعضیا✋🏻 

حالا نرن واسمون تاپیک بزنن بکننمون فحش خور کاربرای یک سری از معلوم الحال اینجا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نوش جان  من ی بار درس کردم شیرینیش زیاد بود نتونستم بخورم این دستور شمام خیلی شیرین میشه؟  ...

نه مال من شیرینیش اصلا دل زننده نیست 

خیلی لطیف و خوشبو هست بیشتر 

من دو تا دیس درست کردم برادر همسرم یه دیسش رو خورد یه دیسش رو برد🤣🤣🤣🤣مدام هم میگفت من شسرینی دوست ندارم اما این چیز دیگه اس 

حالا یکبار امتحان کنید ضرری نداره🤗

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدات  توام به من اون روی کسایی که فکر میکردم موجه و محترم هستند رو نشون دادی  بدی ما خوش ...

ن عزیزم شما خانوم خوبی بودی من خیلی پشتت حرف زدم فقط😅😅هرچیزی ک لایق خودشونن ب دیگران میچسبونن جالبه

اره تاپیک بزنه ی عده مثل خودش کوته فکر و لول پایین نظر بدن اینم ذوق مرگ بشه ک حق با اینه دقیقا لیاقت ادما در همین حد هستش😉😉

ن عزیزم شما خانوم خوبی بودی من خیلی پشتت حرف زدم فقط😅😅هرچیزی ک لایق خودشونن ب دیگران میچسبونن جالب ...

اون تاپیک یه تیر خلاص بود به خودش 

کی میاد دوستش رو میذاره وسط تا یه مشت غربتی بیان هر چی لیاقت خودشونه بهش بگن؟؟؟؟😐

دیدم ۳۶۰ درجه نسبت به همه آدما تغییر کرد بعد از اون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40