2777
2789

سلام ،چند روز دیگه تولد ۲ سالگی دخترمه 

۲_۳روزی میشه جدی شروع کردم ب از پوشک گرفتن 

اما دخترم اصلللااااا همکاری نمیکنه، هرچی میگم تو شرتت جیش نکن یا جیش داشتی بگو ،اصلا انگار ن انگار 

میبرمش حموم یا دستشویی کلی میشنیم تا ی ذره جیش کنه،  وقتیم ک شروع کرده ب جیش کردن همیکنه میبینع فوری قطع میکنه

دیگه کلی اسم خوراکی وبازی و سرگرمیو میارم ک حرفمو گوش کنه بازم انگار ن انگار 

وقتی میایم بیرون خودشو تو شرت آموزشیش

خالی میکنه 

کلافه شدم واقعا 

بعد خانوما دخترمو شبا پوشک میکنم ینی پر پر میشه 

نمیدونم شب اداری داره یا اینکه ۲بار اینا بیدار میشه لب میخوره از اونه؟؟

میشه راهنمایی کنید لطفاً .چجوری زود بگیرمش از پوشک خیلی بد قلقه

ویتی شبا جیش میکنه یعنی هنوز آماده نیست اینطوری فقط خودتو و اون بچه رو اذیت میکنی منم ۲۳ ماهگی پسرم تلاش کردم دو روز همکاری نکرد ۲۵ ماهگی دوباره تلاش کردم یک هفته ای گرفتمش و خودش میگفت

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر اولشه به مرور عادت میکنه

شبا هم به خاطر ابیه که میخوره سعی کن کمتر بهش غذاها و تنقلات نمکی و سرخ شده بدی که کمتر تشنه بشه

هر نیم ساعت ببرش دستشوبی تا عادت کنه بهت بگه

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
الان اصلا فصل مناسبی برای از پوشک گرفتن نیست.سرده و بچه درست نمیتونه کنترل کنه.

دقیقا هوا سرده، بهتره صبر کنی تا اسفند که یکم گرمتر میشه

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
ینی فعلا بیخیال شم؟؟  طعنه اطرافیانم خستم کرده بس ک میگن هنوز نتونستی از پوشک بگیری

اطرافیان همیشه حرفی واسه گفتن دارن

من یکیو دارم هر سری یه چیزی میگه، وقتی بچم لاغره میگه این چرا جون نداره، پقتی یه مدت تپل میشه، میگه جلوشو بگیر دوروز دیگه از در رد نمیشه، وقتی دوتا کلمه حرف میزنه میگه این الان باید بیشتر حرف بزنه

به هرحال همیشه حرف هست تو اهمیت نده